Pobarvajte kamenček in nekomu polepšajte dan

ŠTR
03.08.2019 05:39

V društvu Humanitarček nadaljujejo akcijo Kamenčki prijaznosti, ki so jih leta 2015 delili v podporo bolnikom z multiplo sklerozo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pri ustvarjanju se prepustite domišljiji.
Društvo Humanitarček

Ideja je čez leta prerasla in kamenčki so postali zaščitni znak mednarodnega dneva prijaznosti. Lani jih je več tisoč preplavilo Slovenijo - pridružili so se vrtci, šole, posamezni oddelki bolnišnic ...
Že lani so po končani akciji napovedali, da je letošnja ideja 10.000 kamenčkov, ki so jih prostovoljci že začeli izdelovati v marcu. Pridružite se jim tudi vi.
Kamenčke lahko barva vsak. Plaže so prav primeren kraj za to. Na njih lahko narišete ali napišete dobro misel, od barv pa lahko izberete akril ali tempere, ki jih polakirate. Lahko tudi lak za nohte. Kamenčke nato bodisi predate društvu Humanitarček bodisi jih hranite doma. Na dan prijaznosti, 13. novembra, pa bodo z njimi preplavili Slovenijo, so še zapisali v društvu. Več informacij je na njihovi facebook strani. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta