Poletne ustvarjalne delavnice v Bistriškem gradu

tajd
25.06.2020 05:00

Zavod za kulturo Slovenska Bistrica pripravlja Poletne ustvarjalne delavnice za otroke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prijave za delavnice sprejemajo do 3. julija.
Zavod za kulturo Slovenska Bistrica

Otroci bodo lahko med 6. in 10. julijem od 9. do 11. ure ustvarjali v sproščenem vzdušju Bistriškega gradu. Prijave zbirajo do 3. julija na elektronskem naslovu ursula.pipenbaher@zavod-ksb.si ali na telefonski številki 02/80 55 354. Cena delavnic za ves teden je deset evrov na otroka, število prijav je omejeno.
Zavod za kulturo ob sobotah med 7. uro in 10.30 vabi tudi na Grajsko tržnico. Na grajskem dvorišču so na voljo kruh in krušni izdelki, med in izdelki iz medu, moka in izdelki iz moke, jajca in ribe, mesni izdelki, sezonska zelenjava, sezonsko sadje in sokovi, bučno olje in bučnice, mleko in mlečni izdelki, ozimnica, zelišča, zeliščni čaji in tinkture. V Bistriškem gradu bodo prihodnji teden gostili tudi koncert skupine Kvatropirci. Koncert bo v torek, 30. junija, ob 20. uri na notranjem dvorišču v gradu v Slovenski Bistrici. Vstopnice so na voljo v sprejemni pisarni gradu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta