Posvoji tačka: Tiger? Ne, to je Geli

BEB
11.01.2020 02:29

To so o muci, ki po barvi dlake res spominja na tigra, na posnetku pa je tudi videti kot nevarna divja mačka, zapisali v Zavetišču za živali Maribor. Gre za, žal, še eno povratnico v zavetišče, ki je zelo prijazna, izjemno rada v človeški družbi, pravijo. Zapuščenim živalim ste lahko tudi boter in skrbite na daljavo za njihovo oskrbo ter jih po možnostih zgolj obiskujete.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zavetišče za živali Maribor

Družbo drugih mačk sicer tolerira, ampak ni navdušena nad njimi. Potrebuje omejeno količino hrane ali dietno hrano, saj se je vrnila pretežka, kar lahko vpliva na njeno zdravstveno stanje. Stara je devet let, v zavetišču je (spet) od konca novembra. Čaka torej posvojitelja, kjer bo edina mačka, še pravijo sedanji oskrbniki.

​Postanite boter

Tisti, ki nimate možnosti imeti živali doma, a bi radi pomagali zapuščenim živalim, se lahko odločite za b​otrstvo na daljavo. Kako postati boter? Izberete si štrinožnega prijatelja, ki je v zavetišču že dlje kot tri mesece. Izpolnite in podpišite pogodbo, ki jo lahko pošljete v elektronski obliki ali po običajni pošti. Nato pa mesečno na v pogodbi naveden transakcijski račun nakažete izbran znesek, ki ga porabijo za oskrbo in nego "vašega" psa ali mačka. Za dodatne informacije so vam na voljo v času uradnih ur v zavetišču ali po telefonu, lahko jim tudi pišete. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta