Rekreativna dogodka v Mariboru: Premagajmo Kalvarijo in Obkrožimo Piramido

Jon Knez Jon Knez
24.06.2022 02:00

Mariborski ultramaratonec Robert Kereži vabi na dogodka Premagajmo Kalvarijo, ki bo v soboto, 25. junija, in Obkrožimo Piramido v sredo, 29. junija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V sredo bo cilj v eni uri se čim večkrat povzpeti na Piramido.
Andrej Petelinšek

Ultramaratonec Robert Kereži v imenu svojega športnega društva Ultra+Robert vabi na dogodka Premagajmo Kalvarijo, ki bo v soboto, 25. junija, in Obkrožimo Piramido v sredo, 29. junija. Oba bosta izvedena v okviru Festivala Lent, Art kampa in športnega programa Gibki, prožni, vsega zmožni.

Premagovati Kalvarijo se bodo športni entuziasti odpravili to soboto v dveh terminih, ob 8. in 12. uri. Ob tem bodo izvedeni tudi brezplačni tečaj nordijske hoje, medgeneracijski orientacijski pohod, športni poligon in rekreativna trail teka. Zbor in dogajanje bosta pred Športnim društvom Center pri Mestnem parku. V sredo, 29. junija, se bo program začel ob 16.30. Ob 17.30 bo start množičnega pohoda/teka na Piramido, cilj pa bo v eni uri se čim večkrat povzpeti na ta mestni grič. Ob 19. uri sledita razglasitev rezultatov in podelitev nagrad na odru Triglav v Mestnem parku.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta