Športni objekti Maribor: Za direktorja izbrali Tadeja Mežnarja

Aljoša Peršak Aljoša Peršak
05.04.2019 14:36

Svet javnega zavoda je na "nevtralni lokaciji" nadaljeval v sredo prekinjeno sejo in z rezultatom 5:2 za novega direktorja Športnih objektov izbral Tadeja Mežnarja. Zaposleni s takšno odločitvijo niso zadovoljni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tadej Mežnar je vodja objektov Ljudski vrt v javnem zavodu Športni objekti Maribor
Janez Klenovšek

Svet javnega zavoda Športni objekti Maribor, ki ga vodi Miloš Stevanović, je v nadaljevanju sredine prekinjene seje odločil, da za novega direktorja Športnih objektov predlaga Tadeja Mežnarja. Odločitev svetnikov ni bila lahka, je povedal Stevanović, zato je tudi niso sprejeli že v sredo, ko so bile še "vroče glave". Ob zaključku sedem ur trajajoče seje, ko je postalo jasno, da sta v ožjem izboru ostala le še notranja kandidata Tadej Mežnar in pomočnik direktorja Športnih objektov Aleš Antolinc, naj bi do svetnikov pristopil dolgoletni direktor javnega zavoda Tone Knez, ki se je tudi potegoval za nov mandat. Opozoril naj bi jih, da bi z izbiro Mežnarja storili veliko napako. Predstavnik zaposlenih v svetu zavoda Robert Simonič pa je omenil celo, da bi lahko nekateri zaposleni dali odpoved.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta