(TOTI LIST) Dravski labodi napovedali labodji spev Festivala Lent

Saša Rukavina
01.07.2019 10:22
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Protestiralo je na desetine labodov. 
Sašo Bizjak

Merjenje dolžine podpasnega premoženja med županom Sašem Arsenovičem in direktorjem Narodnega doma Vladimirjem Rukavino ni prineslo le zlovešče in strašljive praznine na Lentu, temveč tudi nepričakovan protest, ki bo očitno podaljšal razprave o festivalu, ki se je v soboto sicer zaključil. Protesta pa niso organizirali tisti meščani, ki so v času festivala obiskali tako imenovano Promenado strahov oziroma Pot smrti, ampak - dravski labodi!
"To je labodji spev Festivala Lent," nam je pojasnil vodja civilne iniciative "Vrnite nam folk in galamo" labod Feliks. "To, kar se je zgodilo letos, je preseglo vse meje. Mi, dravski labodi, ki nas je festival napsihiral do te mere, da smo se v vseh teh dolgih letih prilagodili in postali pravi festivalski adrenalin friki, smo komaj čakali začetek festivala, nato pa tole ... nobenih štantov, nobenega folka, nobenega šrajanja, nobene muzike, nobene galame do jutra ... Pa kaj je zdaj to? Kaj naj zdaj po novem na Trg Leona Štuklja vsak dan gremo ali kaj?" se je razburjal vodja labodje iniciative.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta