Trije kralji: Pripravljeni na smučarsko sezono

Tomaž Ajd Tomaž Ajd
05.12.2018 16:07

Podjetje RTC Trije kralji je postorilo vse za novo sezono smučanja na Treh kraljih, kjer ponujajo tudi vrsto drugih aktivnosti

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako je videti "prava zima" na Treh kraljih.
Trije Kralji

Na Treh kraljih so dobro pripravljeni na letošnjo smučarsko sezono. Posodobili so vlečnice, uredili trase smučarskih prog in obnovili motorje na vlečnicah. Poleg tega so na smučišču Veliki vrh dodatno uredili okrepčevalnico, imenovano Rdeča kapica, s katero bodo popestrili gostinsko ponudbo na smučišču.
"Trenutno pravih snežnih razmer ni, a je še dovolj časa za 'pravo zimo'. Sicer pa pridno zasnežujemo naši dve manjši smučišči in delno tudi Veliki vrh. Predvidevamo, da bomo v novo smučarsko sezono morda vstopili že okoli 10. decembra. Seveda je vse odvisno od nizkih temperatur, če pa bo kaj naravnega snega, pa toliko bolje," o začetku smučarske sezone pravi Božo Juhart - Jakec, lastnik podjetja RTC Trije kralji, ki je že leta vodilno v skupini manjših smučišč v Sloveniji (tri prva in eno drugo mesto).

Dve manjši smučišči zasnežujejo, delno tudi smučišče Veliki vrh.
Trije Kralji
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta