V Mariboru pop up skejt trgovina

mb.k
18.06.2019 18:42

Kolektiva RelaxCrew Skateco. in Embisi bosta predstavila ustvarjalne procese, ponudili pa bodo tudi skejte - po posebnih cenah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Maribor še brez skejtparka, a s svojo znamko skejtov Embisi
Andrej Petelinšek

Center za kreativnost bo na zadnjem Pop-Upstart dogodku pred poletnimi počitnicami predstavil dve blagovni znamki iz urbane skejt kulture. Če je namreč v devetdesetih skejtanje veljalo za izgubljanje časa v betonskih džunglah, je lahko danes dober vir zaslužka. V četrtek, 20., in petek, 21. junija, bodo gostili kolektiv RelaxCrew Skateco., ki se že več let ukvarja s poslikavo in prodajo skejtbordov, ter lokalno mariborsko znamko Embisi. Kolektiva tudi sicer uspešno sodelujeta, za tokratni dogodek pa bosta skupaj zavzela Projektno pisarno CzK in jo za dva dni spremenila v skejt trgovino. Na predstavitvenem pogovoru s člani obeh kolektivov, ki bo v Projektni pisarni CzK v četrtek, 20. junija, ob 18. uri, bodo predstavili njihove ustvarjalne procese in podjetniške veščine, sledilo pa bo odprtje pop-up trgovine. Takrat bodo izdelki blagovnih znamk RelaxCrew Skateco. in Embisi vse do 22. ure na voljo po posebnih cenah, enako tudi v petek, 21. junija, od 10. do 18. ure.
V ciklu Pop-Upstart dogodkov, CzK vsak mesec gosti slovenske oblikovalce z različnih področij kreativnega in kulturnega sektorja ter jim omogoča, da svoje izdelke predstavijo novemu, širšemu občinstvu. S tem spodbujajo podjetništvo kreativcev, predvsem s promocijo njihovih inovativnih, trajnostnih in oblikovno zanimivih produktov, ob tem predstavljajo pristope k ustvarjanju, prodaji in trženju ter načine spopadanja s težavami, ki pri tem nastajajo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta