V UKC Maribor zaposlijo več medicinskih sester, strokovnega sodelavca iščejo v občinski upravi, prodajalko v trgovini Jones v Europarku

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
18.06.2020 04:00

Za vas smo tudi ta teden pogledali zaposlitvene oglase in izbrali nekaj zanimivih delovnih mest. Preverite. Morda najdete novo ali celo prvo službo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V mariborskem UKC zaposlijo več medicinskih sester

V UKC Maribor iščejo več srednjih in diplomiranih medicinskih sester. Zaposlitev je za določen čas, šestih mesecev. Če vas delo zanima, pošljite življenjepis in prijavo z dokazili o izobrazbi na elektronski naslov nusa.rodosek@ukc-mb.si ali na naslov Univerzitetni klinični center Maribor, Kadrovski oddelek, Ljubljanska ulica 5, 2000 Maribor. Več informacij o posameznem delovnem mestu najdete na spletnem portalu MojeDelo.

Strokovnega sodelavca iščejo v občinski upravi

Mestna občina Maribor zaposli strokovnega sodelavca v materialni službi v sekretariatu za splošne zadeve. Zaposlitev je za nedoločen čas. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo in vsaj osem mesecev delovnih izkušenj. Prednost pri izbiri bodo imeli tisti z izkušnjami z delom v javni upravi. Zaželeno je, da prijava, ki jo je treba oddati do 21. junija, vsebuje tudi življenjepis, v njem naj kandidat poleg formalne izobrazbe navede tudi druga znanja in veščine, ki jih je pridobil. Več informacij lahko dobite pri Nini Hernah Kajbič na telefonski številki 02 2201 340 ali e-naslovu mestna.obcina@maribor.si.

Bi vas veselilo delo v trgovini Jones?

Podjetje Jones Trgovina v svoji poslovalnici v Europarku takoj zaposli prodajalko. Ste komunikativni, prijazni in imate občutek za modo? Če imate poleg tega tudi izkušnje v maloprodaji, bodo v trgovini Jones veseli vaše prijave. Skupaj z življenjepisom jo lahko najkasneje do 14. julija pošljete na elektronski naslov urska.rosker@jones.at. Od kandidatov pričakujejo tudi osnovno znanje nemškega jezika, zanesljivost in veselje do dela s kupci. Več informacij tudi na spletnem portalu MojeDelo.

1 ima delo za tehničnega eksperta v Mariboru

Shutterstock

Strojna Maribor potrebuje CNC-operaterja, strugarja in ključavničarja

Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta