Večerova osebnost Štajerske 2019: Glasujte za svojega favorita in osvojite privlačno nagrado!

Tri podjetniške in menedžerske osebnosti, Darko Hrastnik, Franc Jager in David Kastelic, so v konkurenci za gospodarstvenika Štajerske za leto 2019.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jasna Dominko Baloh, ustanoviteljica in direktorica skupine Doba, v družbi direktorja Časnika Večer Saše Todorovića, je po podelitvi naziva gospodarstvenik Štajerske 2018 dejala, da v tem mestu premoremo še veliko ljudi, ki imajo znanje, le skupaj moramo stopiti.
Sašo Bizjak

Prihodnji četrtek bomo v Kazinski dvorani SNG Maribor na tradicionalni prireditvi Večerova osebnost Štajerske med drugim razglasili gospodarstvenika Štajerske za leto 2019. Tokrat so v izboru trije gospodarski prvokategorniki, glede na to, da je vsak lider na svojem področju (objavljamo jih po abecednem vrstnem redu). Darko Hrastnik uspešno vodi zreški Unior, Franc Jager je alfa in omega trgovskega imperija Jager iz Rogaške Slatine, David Kastelic pa nadgrajuje sinergije, ki jih ponuja zavarovalništvo v Zavarovalni skupini Sava.

Darko Hrastnik: "Zadržanost se je sedaj s ponudbene strani prenesla na stran končnih kupcev vozil."  
Igor Napast
Franc Jager, ustanovitelj podjetja Jagros, je uspešno izpeljal tudi prenos družinskega podjetja na sinove.
Andrej Petelinšek
David Kastelic, predsednik uprave Zavarovalnice Sava, je prepričan, da se bo nadaljeval preboj, ki ga je v zadnjih letih naredilo naše poslovno okolje.
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta