Vendarle Športni vikend Maribora: S sedežnico Radvanje za en evro

MBK
27.09.2023 01:00

Po junijski odpovedi bo to soboto in nedeljo Športni vikend Maribora na številnih prizoriščih po mestu ponudil številne aktivnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sedežnica Radvanje
Andrej Petelinšek

Junijski je zaradi finančnih težav odpadel, zdaj ga bo Športna zveza Maribor vendarle pripravila - to soboto in nedeljo bo Športni vikend Maribora na številnih prizoriščih po mestu ponudil številne aktivnosti. Veliko se bo dogajalo na Pohorju: v soboto bosta na Snežnem stadionu prireditev Laško Pohorski smuk, tekmovanje v smučanju po travi, in koncert Alo!Stari, s sedežnico Radvanje se boste lahko peljali za en evro, nižje cene bodo tudi za vožnje po Pohorjetu. Nekaj bo pohodov: v soboto z Ledine proti Habakuku, v nedeljo čez brv in ob Dravi ter od Meranovega do Pečk.

Po Dravi se boste lahko zapeljali z rafti, kajaki, kanuji in supi.
Igor Napast

Rafting klub Maribor bo ponudil možnost preizkusa opreme za veslanje po tekočih vodah (raft, kajak, kanu, sup), Letalski center Maribor panoramske polete z motornimi in jadralnimi letali ter akrobatske polete z jadralnimi letali. Ta vikend bodo na voljo še hip hop delavnice, vodene ture z e-kolesi, tenis in odbojka na mivki, brezplačna vadba badmintona, brezplačen vstop v fitnes centre Bodifit​, brezplačni treningi karateja, predstavitev strelskega športa ... Celoten program je objavljen na spletni strani gibajmaribor.si.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta