(VIDEO) Najboljši nogomet? V Dupleku, valjda!

Glorija Lorenci Glorija Lorenci
25.05.2019 06:32

Dupleški nogometaši so se domislili, kako tako resno stvar, kot je nogomet, napasti s smehom. Zato vsakokrat pred tekmo posnamejo zabaven spot, s katerim vabijo obiskovalce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tudi superjunaki so že bili člani NK Duplek.
FB NK Duplek

Nogomet je resna stvar. Tudi v Dupleku, o tem sploh ne upam podvomiti. Bil je takšen pred desetletji, ko se je šlo na tekme naravnost od nedeljske maše in župnikovega "pojdite v miru", ki se je na igrišču čudežno transformiral v starozavezni rek "zob za zob" in se nadaljeval tudi po tekmi. A nekatere stvari živijo samo v določenem okolju in v določenem času. Dandanes članska ekipa NK Duplek pelje svoje nasprotnike po tekmi na golaž. Čevapčiče. Odojka. Ne glede na rezultat. So ekipa kot mnoge v prvi ligi MNZ Maribor in na lestvici v zlati sredini. Posebni pa po tem, da jih je od lanske jeseni do danes na domačem igrišču ob osnovni šoli bodrilo povprečno 200 navijačev na tekmo, kar je tudi za kakšnega državnega prvoligaša zaželen presežek. Kaj počnejo drugače? Samo to, da so se domislili, kako tako resno stvar, kot je nogomet, napasti s smehom. Pred vsako tekmo na domačem terenu posnamejo kratek komični film in ga objavijo na facebooku: NK Duplek. Čisti zadetek!
{facebookpost}https://www.facebook.com/nogometniklubduplek/videos/2757843070955170/{/facebookpost}
Stisnem se v kot slačilnice in se tako uspešno delam neopazno, da me igralci - igralci tako v filmu kot na "dupleški sveti travi" - odmislijo v pogovoru, ki vključuje nekatere organe, poklice in razna duševna stanja, in je najpogostejši stavek: "Joj, gospa, oprostite ..." Rekviziti: revija Playboy, ogledalo, gel za lase ... Športni komentator vstopi, kamera steče ... Eh, to je treba pogledati, opisati se prav ne da.

NK Duplek snema video - Domen, Simon, Kristjan, Primož, Boštjan, Marko.
Glorija Lorenci
Med snemanjem prispevka
Glorija Lorenci
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta