(VIDEO) Srednja trgovska šola Maribor: Gotta be patient (Bodimo potrpežljivi)

Helena Ponudič Helena Ponudič
24.06.2020 13:12

Za zaključek nenavadnega šolskega leta so na Srednji trgovski šoli predstavili projekt Z nasmehom v nov dan, s katerim so proslavili odgovorno ravnanje v času epidemije koronavirusa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Skupinsko priredbo pesmi Gotta be patient so posneli s spletnim orodjem Teams, preko katerega so imeli zadnji mesec pouk.
Sašo Bizjak

​Na Srednji trgovski šoli Maribor so na zadnji šolski dan predstavili svoj novi projekt Z nasmehom v nov dan, s katerim so proslavili odgovorno in učinkovito ravnanje ter uspešno šolsko leto v času epidemije koronavirusa. Prvi korak projekta je glasbeni video priredbe pesmi Gotta be patient (Bodimo potrpežljivi).
{embed_youtube}https://youtu.be/_SeQvJeyBe4{/embed_youtube}
"V času karantene sem občutila številne stiske dijakov in staršev, kar me je napeljalo na misel, da moramo stopiti skupaj kot velika družina in se tudi na daljavo podpirati. V začetku junija sem pomislila, kako lepo bi bilo, če bi konec leta pospremili z nasmehom, in tako je nastal naš projekt," je pojasnila šolska svetovalna delavka in izvršna producentka projekta dr. Suzana Golobb Strmšek. Projektu so se z veseljem pridružili dijaki, ki so v času samoizolacije pogrešali umetniško in kreativno udejstvovanje.​

Spričevala so podeljena, počitnice so tu, kako se bo začel pouk septembra, pa je še neznanka. 
Sašo Bizjak
Dijak Bor Rehak Friš je šoli podaril dres rokometaša Luke Žvižeja.
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta