(VIDEO) V Mariboru koncert na vlaku

Igor Selan Igor Selan
19.04.2019 17:16

BeatMyth in N'Toko sta s koncertom na vlaku, ki je peljal iz kolodvora do Studencev in nazaj, odprla Festival roll'n'rock

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Koncert BeatMyth in N'Toka med vožnjo z vlakom do Pekarne, Studencev in nazaj je navdušil tako mlade kot številne starše z otroki
Igor Napast

Seveda se nisem prvič vozil z vlakom, sem se pa prvič z vlakom vozil po Mariboru. Od kolodvora do Studencev. In nazaj. Na posebni liniji, ki je povezala alternativna koncertna prizorišča Stolp 3, Pekarno in Kiblin Portal:Bojler. In bila je prav posebna izkušnja. Ker ni bil čisto navaden vlak, bil je roll'n'rock vlak, tak s koncertom.
{embed_youtube}https://youtu.be/vTckyNRMDP4{/embed_youtube}
Enkratna izkušnja torej, ne le za obiskovalce, ampak tudi za izvajalca, BeatMyth in N'Toka: "Ne veva še čisto točno, kako se lotiti te zadeve. Naslonila se bova na izkušnjo underground nastopov v Parizu, New Yorku..., kjer se takšni dogodki dogajajo, v glavnem sicer spontani. Je pa z vso opremo, zvočniki, računalniki, stojali in vsem drugim, to vseeno malce težje. Naju pa veseli, da se tak dogodek zgodi v Mariboru, še posebno, ker naju je ob svoji 50. obletnici povabil Radio Študent, kateremu dolgujeva veliko, ker vrtijo alternativno glasbeno produkcijo in dajo možnost bandom in muziki, ki se je sicer drugje ne sliši," je povedal N'Toko.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta