Vroča delovna mesta ta teden

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
23.01.2019 12:51

Tudi ta teden delodajalci v Mariboru in okolici ponujajo kar nekaj zanimivih delovnih mest. Poglejte, morda najdete med njimi novo priložnost zase.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Edharcanstock

Bi vas zanimalo delo skritega kupca?

Podjetje, ki se ukvarja s postavitvijo prodajnih sistemov, ponuja zanimivo pogodbeno delo. Iščejo več kandidatov, v starosti od 20. do 60. leta, ki bi zanje opravljali skrite nakupe, s katerimi testirajo učinkovitost prodajnih sistemom v različnih podjetjih. Naloga skritega kupca je, da obišče prodajno lokacijo ter se predstavi v vlogi potencialne stranke. Na ta način odkrivajo napake v prodajnem sistemu, da ga laže izboljšujejo. Delo se opravlja terminsko, 1-krat do 2-krat na teden po celi Sloveniji: Koper, Ljubljana, Celje, Maribor, Novo mesto. Ponujajo plačilo 10 evrov na uro in poravnavo potnih stroškov. Več informacij in naslov kam lahko pošljete prijavo, najdete tukaj.

V pasji pekarni iščejo vodjo spletne prodaje

V Mariboru so pred časom odprli prvo pasjo pekarno v Evropi. Trudijo se, da lahko vašim kosmatincem ponudijo izključno le zdrave, naravne in okusne izdelke z veliko minerali, vitamini, antioksidanti in ostalimi hranilnimi snovmi, ki so potrebne za zdrav razvoj vašega psa. Za pospeševanje spletne prodaje svojih izdelkov in razvoj prodajne mreže B2B zaposlijo vodjo prodaje in marketinga. Delo je predvideno v dopoldanskem času, na sedežu podjetja v Mariboru. Več o tem katere pogoje morate izpolnjevati in kam lahko pošljete prijave najdete na spletni povezavi.

Zaposlijo referenta ekologije

Iščete delo v stabilnem podjetju? Uspešno podjetje v Mariboru med svoje sodelavce vabi referenta ekologije. Kandidati morajo imeti izobrazbo kemijske smeri, ponujajo jim delo v eni izmeni in proste vikende. Podrobnejši opis delovnega mesta in naslov, kamor lahko pošljete prijavo najdete tukaj.

Delo za učitelja začetnika

Do petka, 25. januarja, še lahko pošljete prijavo na razpis Prve osnovne šole iz Slovenj Gradca, kjer zaposlijo za osem mesecev (z delom začnete 1. aprila) učitelja začetnika. Gre za zaposlitev v okviru javnega razpisa ministrstva za šolstvo Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2019. Učitelj začetnik je oseba, ki je stara do 29 let. Vlogi priložite še potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo, da niste v kazenskem postopku ter dokazila o zahtevani izobrazbi. Več informacij najdete na spletni strani.

Staninvest zaposli vodjo vzdrževanja

Največja družba za upravljanje z nepremičninami v Mariboru - Staninvest, išče novega sodelavca. Vašo prijavo skupaj z življenjepisom morate poslati čim prej, zadnji rok je petek, 25. januar, na elektronski naslov: zaposlitev@staninvest.si, s pripisom "Vodja vzdrževanja". Več o tem kaj boste delali in kakšna znanja pričakujejo od vas, najdete tukaj.

Media bus išče tržnika

Media bus v svojo sredino vabi prodajno usmerjenega sodelavca ali sodelavko, ki bo skrbel/a za trženje in razvijanje oglasnega prostora na mreži digitalnih zaslonov v avtobusih. Ta bo sodeloval z večjimi oglaševalci ter oglaševalskimi in medijskimi agencijami v slovenskem prostoru. Če vas delo zanima, lahko prijavo s kratkim življenjepisom pošljete do 7. februarja na elektronski naslov razpis@mediabus.si ali preko portala, kjer boste našli podrobnejši opis pogojev in več o tem kaj vam nudijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta