Vroča delovna mesta v Mariboru

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
20.11.2018 12:53

Iščete novo službo ali bi jo radi le zamenjali? Pobrskali smo po zaposlitvenih oglasih in izbrali nekaj delovnih mest, ki jih ta teden ponujajo delodajalci v Mariboru in Ljubljani.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Mariborska upravna enota išče referenta za migracije

V mariborski upravni enoti zaposlijo referenta za migracije. Kandidat mora imeti končano srednjo šolo, od njega pa pričakujejo, da bo vodil enostavne upravne postopke, izdajal odločbe in potrdila ter sprejemal plačila upravnih storitev. Delo ponujajo za nedoločen čas, prijave je treba poslati do 23. novembra, kontaktna oseba je Jožica Lebar, telefon: 02 2208 447, elektronski naslov: ue.maribor@gov.si. Podrobnejše informacije najdete tukaj.

Pohorska kavarna zaposli natakarje in slaščičarje

V mariborski Pohorski kavarni, ki ima že 20 letno tradicijo, iščejo natakarje in slaščičarje. Ponujajo zaposlitev za določen čas, z možnostjo podaljšanja in sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas. Delo je v dveh izmenah, od kandidatov se pričakuje, da bodo delali v strežbi in v šanku, zaželjeno je tudi znanje tujega jezika. Ambicioznim natakarjem nudijo možnost napredovanja, ki se finančno stimulira.
Zaposlijo tudi tiste, ki nimajo formalne izobrazbe slaščičarja, a jih veseli priprava slaščic. Pogoj pa je, da imate vozniški izpit B kategorije in lastno vozilo. Ponujajo stimulativno plačo in možnost napredovanja. Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas, z možnostjo podaljšanja in zaposlitve za nedoločen čas. Več informacij in naslove kam lahko pošljete prijave najdete na spletni strani in tukaj

V Ljubljani iščejo bančne analitike

Če ste ekonomist z višjo ali visoko stopnjo izobrazbe in vas veseli delo analitika - svetovalca za tveganja v banki, je morda to zanimiva priložnost za vas, vendar v Ljubljani, v NLB. Vloge je treba oddati preko spletne strani najkasneje do 29. novembra. Analitika v sektorju upravljanje z bilanco, ki je pripravljen delati v Ljubljani, pa išče tudi SKB banka. Prijave sprejemajo do 30. novembra, več podrobnosti tukaj.

V Mariborski Livarni rabijo procesnega kontrolorja

V Mariborski livarni Maribor z združevanjem znanj o kovinah in znanj o orodjih uspešno delajo za vrsto  naročnikov v avtomobilski in elektro industriji, industriji bele tehnike in mnogih podjetjih, ki potrebujejo polproizvode iz bakra in v modernem svetu vse bolj nepogrešljivega aluminija. V svoji proizvodnji zaposlijo procesnega kontrolorja. Prijave je treba poslati do 2. decembra, več o tem kaj boste delali in kakšna znanja od vas pričakujejo najdete tukaj. Prijave je treba poslati do 2. decembra.

Vas zanima sestavljanje pohištva?

V Lesnini, ki ima svoje poslovalnice po vsej Sloveniji, iščejo monterje pohištva, tudi v Mariboru. Kandidatom ponujajo samostojno delo in možnost dodatnega izobraževanja. Od njih pa pričakujejo poklicno ali srednješolsko izobrazbo, delovne izkušnje na podobnem delovnem mestu, ročne spretnosti, delavnost, urejenost, točnost in zanesljivost ter vozniško dovoljenje B kategorije. Prijave morate oddati najkasneje do 15. decembra, podrobnosti in naslove najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta