Vroča delovna mesta v Mariboru: Bi bili lutkar? Ali receptor v casinu? Iščejo tudi učitelja klavirja

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
03.02.2022 05:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Janko Rath

Bi bili igralec v lutkovnem gledališču?

Lutkovno gledališče Maribor zaposli dramskega igralca, animatorja. Zaposlitev je za določen čas, dvanajst mesecev, do vrnitve zaposlene s porodniškega dopusta. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo II. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja), s področja glasbe, plesa in uprizoritvene umetnosti. Pričakujejo tudi izkušnje z lutkarstvom in poznavanje animacijskih tehnik. Prijavo lahko pošljete do 4. februarja na e-naslov: tajnistvo@lg-mb.si. Podrobnejše informacije o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Pravniku v Rušah pripravništvo

Podjetje Messer Slovenija v Rušah ponuja pripravništvo pravniku. Od kandidatov pričakujejo zaključeno VII. stopnjo izobrazbe pravne smeri, najmanj tri leta delovnih izkušenj, odlično pisno in ustno komunikacijo v angleškem jeziku, digitalne kompetence, pripravljenost na pridobivanje dodatnih znanj, etičnost, natančnost, zanesljivost, samoiniciativnost, fleksibilnost, odgovornost in nekonfliktnost. Zaposlitev je za določen čas, z možnostjo in željo po dolgoročnem sodelovanju. K prijavi je treba priložiti tudi potrdilo o nekaznovanosti, pošljete pa jo lahko preko zaposlitvenega portala MojeDelo​.

V tiskarni delo za mehatronika

V podjetju Walstead Leykam tiskarna v Hočah zaposlijo strojnega vzdrževalca, mehatronika. Imeti morate V. stopnjo izobrazbe, smer strojni tehnik ali mehatronik, osnovna računalniška znanja, pripravljeni morate biti na delo v več izmenah in imeti morate vozniško dovoljenje B-kategorije ter eno do tri leta delovnih izkušenj. Ponujajo delo v urejenem delovnem okolju, zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Če vas delo zanima, pokličite za več informacij na telefonsko številko 02 616 55 36, prijavo pa morate poslati do 28. februarja preko spletnega zaposlitvenega portala Optius.

Sašo Bizjak

Iščejo učitelja klavirja

Pedagoška fakulteta Univerze v Mariboru za določen čas, dvanajst mesecev, zaposli učitelja klavirja. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo II. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) glasba, ples in uprizoritvene umetnosti. Delovne izkušnje niso pogoj, je pa osnovno znanje angleškega jezika in računalništva. Pogoj je tudi izvolitev v naziv učitelj veščin za predmetno področje klavir. Kaj bodo vaše delovne naloge? Priprava in izvajanje vaj s študenti. Prijavo lahko pošljete do 4. februarja na e-naslov borka.duric@um.si. Spletno povezavo do oglasa najdete tukaj.

Receptorju ponujajo 13. plačo

V Casinu Admiral v Mariboru zaposlijo receptorja, natakarja. Sprejemali in usmerjali boste goste ob prihodu, skrbeli boste tudi za strežbo v igralnem salonu. Imeti morate IV. ali V. stopnjo izobrazbe, izkušnje z delom v strežbi, čut za ljudi. Pričakujejo dobro znanje slovenskega in vsaj enega tujega jezika. Pogoj je tudi nekaznovanost. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, 13. plačo in nagrado za dobro opravljeno delo, poleg tega pa tudi darilo ob poroki in rojstvu otroka, občasna darila in posebne popuste za hrano in pijačo za zaposlene. Vlogo in življenjepis lahko pošljete na e-naslov kadri@admiral.si.  Več informacij najdete na spletni strani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta