Vroča delovna mesta v Mariboru: Bi bili natakar v konjeniškem klubu? Delali v avtopralnici? Iščejo pomočnika direktorja in krajinskega arhitekta

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
10.03.2022 05:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Delo za pomočnika direktorja CSD

V Slovenski Bistrici iščejo pomočnika direktorja Centra za socialno delo. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja), opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka, opravljen strokovni izpit na področju socialnega varstva, organizacijske in vodstvene sposobnosti. Imeti morajo pet let delovnih izkušenj, vozniški izpit B-kategorije in osnovno računalniško znanje. Želena so tudi dopolnilna znanja s področja vodenja, skupinskega dela, komunikacije, medsebojnih odnosov in javnega nastopanja ter znanje enega tujega jezika. Zaposlitev je za določen čas, za mandatno obdobje petih let. K prijavi, ki jo treba poslati do 16. marca na poštni naslov Zagrebška cesta 72, 2000 Maribor, je treba priložiti tudi vizijo vodenja enote CSD Slovenska Bistrica. 

Bi bili natakar v konjeniškem centru?

Jokey's Club v konjeniškem centru zaposli natakarico ali natakarja. Pričakujejo, da imate izkušnje z delom v strežbi, poznavanje priprave napitkov, najmanj tri leta delovnih izkušenj. Iščejo odgovorno, urejeno, komunikativno in prijazno osebo, z dobrim znanjem slovenskega jezika in pogovornim znanjem angleškega in nemškega jezika. Ponujajo delo z mlado in zagnano ekipo v prenovljenem lokalu Jokey's Club na Hipodromu Kamnica. Z izbranim kandidatom bodo sklenili pogodbo s polnim delovnim časom za nedoločen čas, s tri mesečnim poskusnim delom. Če vas delo zanima, pošljite vlogo za razgovor do 6. aprila na e-pošti naslov: info@hipodrom-kamnica.si. Več informacij na spletni strani zaposlitvenega portala Optius.

Krajinskega arhitekta potrebujejo v Mogi

V podjetju Moga, ki se ukvarja z urejanjem okolja, zaposlijo za nedoločen čas krajinskega arhitekta. Kaj bodo vaše delovne naloge? Svetovanje in načrtovanje hortikulturnih objektov, izmere in posnetki stanja na terenu pri strankah, izdelava ponudb, komuniciranje s strankami. Pričakujejo, da imate visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) s področja hortikulture, lahko tudi srednjo strokovno izobrazbo. Delovne izkušnje niso pogoj, je pa vozniški izpit B-kategorije, poznavanje rastlin in rastlinskih vrst, računalniško projektiranje in načrtovanje, sposobnost vodenja in organiziranja dela skupin. Delali boste v dopoldanskem času. Če vas delo zanima, pošljite prijavo do 16. marca na e-naslov: info@moga.eu.

Delavcu v avtopralnici ponujajo 1074 evrov

V avtopralnici Marjana Žunko, s.p., potrebujejo delavca. Zaposlitev je za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo, delovne izkušnje niso pogoj, je pa vozniški izpit B-kategorije. Delali boste v dveh izmenah, ponujajo pa mesečno plačo v višini 1074 evrov bruto. Če vas delo zanima, pokličite za razgovor Mirana Žunka na telefonsko številko 040 560 470. Prijave sprejemajo še danes in jutri na e-naslov: zunkoiris@hotmail.com.

Gorenje v Mariboru išče skladiščnika

Podjetje GSI v Mariboru zaposli skladiščnika prodajalca. Skrbeli boste za logistiko gospodinjskih aparatov in rezervnih delov v centralno skladišče, prevzemali aparate od strank, skrbeli za servisiranje in organizacijo prevozov. Kandidati morajo imeti srednješolsko izobrazbo elektrotehnične smeri, osnovno računalniško znanje, občutek za ljudi, dobre komunikacijske sposobnosti in vozniški izpit B-kategorije. Prijavite se lahko najkasneje do 3. aprila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta