Vroča delovna mesta v Mariboru: Bi montirali hiše, prodajali zdravila, računali ...?

Tanja Fajnik Milakovič
11.11.2021 05:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Marprom

Sašo Bizjak

Bi bili monter mobilnih hišk?

Podjetje Oikos Housing za nedoločen čas zaposli monterja mobilnih hišk. Kandidati morajo imeti nižjo ali srednjo poklicno šolo in tri leta delovnih izkušenj. Zaposlitev je za nedoločen čas. Delali boste v dveh izmenah. Prijavo je treba poslati do 8. decembra na e-naslov support@oikoshousing.com ali na poštni naslov Miklavška cesta 67, 2311 Hoče. Več informacij o prostem delovnem mestu najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje. Zaposlijo tudi slikopleskarja mobilnih hišk.

Marprom potrebuje blagajnika, zasneževalca in žičničarje

Javno podjetje za mestni potniški promet Marprom za določen čas, do 15. marca 2022, zaposli blagajnika. Imeti morate srednjo strokovno ali poklicno izobrazbo, vsaj dve leti delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu, pričakujejo tudi dobro znanje angleškega jezika. Prodajali in izdajali boste avtobusne vozovnice. Delo je organizirano v dveh izmenah. Če vas zanima, pošljite vlogo do 16. novembra na e-naslov zaposlitev@marprom.si ali na poštni naslov Mlinska ulica 1, 2000 Maribor. Zaposlijo tudi zasneževalca in več žičničarjev.

Iščejo vodjo gradbišča v Mariboru

Podjetje Makro 5 Gradnje zaposli vodjo gradbišča v Mariboru. Od vas pričakujejo, da imate V. do VII. stopnjo izobrazbe ustrezne naravoslovne smeri, od šest do devet let delovnih izkušenj, doslednost, strokovnost, samostojnost, natančnost, proaktivnost, timsko sodelovanje, vodenje in usmerjanje del in zaposlenih na gradbišču. Ponujajo dolgoročno zaposlitev po uspešno opravljeni poskusni dobi, vključitev v kolektivno nezgodno zavarovanje za vse zaposlene in njihove družinske člane ter vključitev v dodatno prostovoljno pokojninsko zavarovanje. Prijavo lahko pošljete do 4. decembra na poštni naslov Obrtniška ulica 5, 6000 Koper, ali na e-naslov patricija.horvat@makro5.si ali preko spletnega zaposlitvenega portala Optius. V Mariboru zaposlijo tudi gradbenega delovodjo.

Javna agencija za železniški promet

Igor Napast

Delo za svetovalca v železniškem prometu

Javna agencija za železniški promet Slovenije v Mariboru zaposli za nedoločen čas višjega svetovalca. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo II. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja), šest let delovnih izkušenj in osnovno znanje angleškega jezika. Pogoj za opravljanje dela je opravljen strokovni izpit za inšpektorja. K vlogi, ki jo najdete na spletni strani AŽP (www.azp.si), je treba priložiti tudi potrdilo o nekaznovanosti. Poslati pa jo morate do 18. novembra na e-naslov gp.azp@azp.si ali na poštni naslov Kopitarjeva ulica 5, 2000 Maribor.

V Europarku zaposlijo farmacevta

V lekarni v Europarku za določen čas šestih mesecev zaposlijo farmacevta. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo II. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) iz farmacije, delovne izkušnje niso pogoj, je pa znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje. Delali boste v dveh izmenah. Če vas delo zanima, pošljite prijavo do 16. novembra na e-naslov lekarna.europark@siol.net ali na poštni naslov Nastja Rantaša - Lekarna v Europarku, Pobreška cesta 18, 2000 Maribor.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta