Vroča delovna mesta v Mariboru in okolici: ​Predavatelju cestnega prometa ponujajo 1800 evrov plače

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
10.12.2020 04:00
Tudi ta teden lahko v Mariboru in okolici najdete veliko prostih delovnih mest. Lekarne Maribor zaposlijo farmacevtskega tehnika, delo tudi za poštarja v Mariboru in učitelja matematike
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Uroš Modlic

Predavatelju ponujajo 1800 evrov plače

Podjetje Formula Maribor zaposli za nedoločen čas predavatelja s področja cestnega prometa. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo prve stopnje, vozniški izpit B- in C-kategorije, osnovno znanje angleškega in nemškega jezika ter računalništva, delovne izkušnje niso zahtevane. Ponujajo plačo 1800 evrov bruto. Za razgovor pokličite Jožeta Breznika na telefonsko številko 051 229 029. Vlogo lahko pošljete do 23. decembra na e-naslov: joze.breznik@formula.si. Več informacij na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Farmacevtskega tehnika potrebujejo v Lekarni Maribor

Javni zdravstveni zavod Mariborske lekarne Maribor ima prosto delovno mesto za farmacevtskega tehnika III. Zaželeno je, da imajo kandidati poleg srednješolske strokovne izobrazbe osnovno znanje vsaj enega svetovnega jezika (angleščina, nemščina), delovne izkušnje niso pogoj. Podrobnejše informacije dobite pri Ireni Tetičkovič na telefonski številki: 02 450 27 82. Zaposlitev je za nedoločen čas, prijave je treba oddati do 12. decembra na e-naslov: zaposlitev@mb-lekarne.si. Več o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Andrej Petelinšek

Iščejo učitelja matematike

Osnovna šola Draga Kobala v Mariboru išče učitelja matematike. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo druge stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja), osnovno znanje angleškega jezika in računalništva, delovne izkušnje niso pogoj. Zaposlitev je za nedoločen čas. Prijavi, ki jo je treba oddati do 17. decembra, je treba priložiti potrdilo o strokovnem izpitu in o nekaznovanosti. Za več informacij lahko pokličete Karmen Jurenec na telefonsko številko 02 471 68 32. Vlogo je treba poslati na e-naslov: karmen.jurenec@osdk.si ali na poštni naslov: Tolstojeva ulica 3, 2000 Maribor. Več podrobnosti o prostem delovnem mestu najdete tukaj.

Delo za poštarja v Mariboru

Pošta Slovenije ima prosto delovno mesto za poštarja v Mariboru z okolico. Kandidati morajo imeti nižjo poklicno izobrazbo (poštni manipulant) ali drug ustrezen poklic, lahko tudi končano osnovno šolo in pet let delovnih izkušenj, ter vozniški izpit B-kategorije. Zaposlitev je za določen čas, štiri mesece, z možnostjo podaljšanja pogodbe o zaposlitvi. Vlogo z dokazili, tudi o nekaznovanosti, je treba poslati do 18. decembra, preko spletnega portala Optius.

Profimedia

Bi delali na agenciji za energijo?

Agencija za energijo v Mariboru za nedoločen čas zaposli področnega podsekretarja - analitika. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo druge stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja), s področja ekonomije ali matematike ali elektrotehnike in energetike. Pogoj so tudi tri leta delovnih izkušenj, vozniški izpit, znanje angleškega jezika in računalništva. Delali boste v dopoldanskem času. Če vas razpisano delovno mesto zanima, lahko za več informacij pokličete Ranio Šraj Ayache na telefonsko številko 02 2340 301. Vlogo pa morate oddati do 17. decembra na e-naslov: rania.srajayache@agen-rs.si. Več o tem, katera znanja še pričakujejo od kandidatov in kaj bodo vaše delovne naloge, na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta