Za konec zimske sezone bo smuka na Arehu brezplačna

MBK
30.03.2023 11:53

V soboto in nedeljo bo smuka na Arehu mogoča brez vozovnic, saj bodo prehodi na vlečnicah Areh, Ruška in Žigart ter sedežnica Pisker odprti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Smučišča bodo za vikend odprta med 8. in 15. uro.
Marprom

Letošnja zimska sezona na pohorskih smučiščih bo trajala še do nedelje, 2. aprila, ko bo še zadnji, 124. smučarski dan v sezoni. Pri tem bo smuka na Arehu to soboto in nedeljo za vse obiskovalce brezplačna, so sporočili iz Marproma. "Smučišča bodo za vikend odprta med 8. in 15. uro, ko bodo obratovale vlečnice Areh, Ruška in Žigart ter sedežnica Pisker. V soboto in nedeljo bo smuka na Arehu mogoča brez vozovnic, saj bodo prehodi na omenjenih napravah odprti," so poudarili v Marpromu. Z Bellevueja na Areh bo čez vikend vozil en smučarski avtobus. Po nedelji smučišča na Pohorju ne bodo več odprta, v ponedeljek pa bodo že pričeli izvajati redna vzdrževalna dela na krožni kabinski žičnici.

Tik pred koncem smučarske sezone se bo v petek, 31. marca, pričela predprodaja novih sezonskih vozovnic. Cene vseh ostajajo enake kot za iztekajočo se sezono, nakup pa bo najugodnejši v začetnem obdobju do 9. aprila. Od petka do nedelje bo na Mariborskem Pohorju med 9. in 18. uro odprt tudi kolesarski park.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta