Zakaj pišemo Piramida z veliko začetnico

MBK
07.08.2020 02:00

Ekipa Rajzefibra vabi na tematske sprehode po Mariboru tudi v avgustu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Po čevljarčkovi poti vas bo 16. avgusta spet popeljala Mihelca Šuper.
Andrej Petelinšek

Ekipa Rajzefibra, programa Društva Hiša, vabi na tematske sprehode po Mariboru tudi zadnji poletni mesec. Sprehodi trajajo od ene do dve uri in so primerni za obiskovalce vseh starosti. V soboto, 8. avgusta, ob 18. uri bo na vrsti Piramida - korenine mesta, kjer boste izvedeli, zakaj Mariborčani pišemo Piramida z veliko začetnico, dan kasneje ob 10. uri bo Maribor metropola. Oba sprehoda bo vodil Vid Kmetič. V vikendu 15. in 16. avgusta bosta sprehoda Mi, otroci socializma našega mesta (vodi Vid Kmetič) in Po čevljarčkovi poti (vodi Mihelca Šuper). 22. in 23. avgusta vas bo Jasmina Možič popeljala pod mostove Maribora, Vid Kmetič pa bo predstavil Studence, to slovito predmestno vas. Zadnji konec tedna v avgustu sledi še Špancir po parku z Nino Berlan, Vid Kmetič pa vas bo popeljal na sprehod Tri pokopališča.
Na tematske sprehode se lahko prijavite na elektronskem naslovu info@rajzefiber.si, telefonski številki 0590 21519 (Mateja) ali pa v Rajzefiber shopu vsak delovnik med 10. in 18. uro. Cena je deset evrov na osebo, za otroke do šestega leta pet evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta