Zavarujte svoje premoženje pred nepridipravi

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
24.06.2019 12:47

Prazen dom v času oddiha je pravi magnet za vlomilce, zato pravočasno poskrbite za zavarovanje vašega imetja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V času počitnic se zgodi največ vlomov. Presenečenje ob prihodu domov iz prijetnega oddiha pa je vse prej kot prij
Foto: Heimhelden.de

Vstopili smo v za mnoge najlepši čas v letu. Poletje nas ne razvaja le z dolgimi dnevi in s sončnimi žarki, temveč si lahko naposled vendarle privoščimo nekaj časa zase in za svoje najdražje ter se odpravimo na tako težko pričakovan in zaslužen dopust. Večina nas v času oddiha odide od doma in se za nekaj časa odpravi na morje, v gore, k sorodnikom. Pred odhodom spustimo še rolete na oknih, da v stanovanju ne bi bilo prevroče, ter se na družabnih omrežjih pohvalimo, kam "na lepše" nas bo vodila pot. Pri tem pa niti ne pomislimo, kakšno sporočilo s tem posredujemo nepridipravom.

Statistični podatki namreč kažejo, da se število vlomov v poletnih mesecih močno poveča.

Da so tarča predvsem dalj časa prazna stanovanja. In nič ne pomagajo nova okna, protivlomna vrata, ali radovedni sosedi, ki budno spremljajo dogajanje v soseščinia. Nepridipravi vstopija v naše domove, ko jih najmanj pričakujemo, in za seboj pustijo razdejanje, predvsem pa odnesejo to, kar je vredno in nam veliko pomeni. Škoda pa je lahko še toliko večja, če svojega premoženja za primer vloma ali ropa nismo pravočasno in ustrezno zavarovali.

Vlomilec skuša priti v hišo
Profimedia
Nauk zgodbe: po toči zvoniti, je prepozno.

Zavarovati svoje premoženje pomeni zavarovati sebe in svojo družino. Kajti vlom ali rop se lahko zgodita vsem. Z zavarovanjem vloma in ropa, ki ga ponujajo pri zavarovalnici Adriatic Slovenica, bo vaš dopust še bolj brezskrben, vaše premoženje pa zavarovano, četudi vam ga bodo neznanci v času vaše odsotnosti poskušali odtujiti.
Vsako zavarovanje šteje, še zlasti, če zavarujete svoje imetje in s tem sami sebe. Adriatic Slovenica.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.