Železnik kot ključna projekta izpostavil knjižnico in Ljudski vrt

Aljoša Peršak Aljoša Peršak
24.01.2019 13:08

Novi vršilec dolžnosti direktorja mariborske mestne uprave Boris Železnik je med pomembnejšimi nalogami izpostavil pripravo proračuna za leti 2019 in 2020.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Novi vršilec dolžnosti direktorja mariborske mestne uprave Boris Železnik je posle prevzel 7. januarja od dotedanje začasne direktorice Mateje Cekić.
Igor Napast

Prvič je pred novinarje stopil novi vršilec dolžnosti direktorja mariborske mestne uprave Boris Železnik, ki je posle 7. januarja prevzel od dotedanje začasne direktorice Mateje Cekić. Železnik je med pomembnejšimi nalogami izpostavil pripravo proračuna, ki bo razkril oceno, s koliko denarja bo občina razpolagala letos in prihodnje leto (pripravlja se namreč dveletni proračun) in katerih investicij se bo lahko lotila. "Ob nastopu ekipe župana Arsenoviča se je začel proračun prilagajati idejam in viziji župana, je pa še prezgodaj govoriti o velikosti proračuna kot o projektih, ki se bodo izvajali," je poudaril Železnik, ki je med ključnimi projekti vendarle omenil dva: Mariborsko knjižnico in Ljudski vrt.

Direktor mariborske mestne uprave Boris Železnik je končal svoj mandat, začasno ga bo zamenjala Mateja Cekić (v ozadju) 
Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta