Zpiz v Mariboru zaposli zdravnika, v Radenski iščejo vodjo korporativnega komuniciranja, delo tudi za protokolarnega voznika

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
22.01.2020 10:43

Iščete novo službo ali občasno delo? Preverite, kaj ponujajo delodajalci v Mariboru in okolici. Za vas smo izbrali nekaj zanimivih zaposlitvenih oglasov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zpiz v Mariboru išče zdravnika

Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje (Zpiz) ima v Mariboru prosto delovno mesto za zdravnika izvedenca. Prijavijo se lahko specialisti medicine dela, prometa in športa, specialisti družinske medicine ali psihiatrije ali interne medicine. Od kandidatov pričakujejo tudi štiri leta delovnih izkušenj, veljavno licenco zdravniške zbornice, aktivno znanje slovenskega jezika in sposobnost sporazumevanja v tujem jeziku. Pogodba o zaposlitvi bo z izbranim kandidatom sklenjena za nedoločen čas, s šestmesečnim poskusnim delom. Prijave je treba poslati do 15. februarja na poštni naslov: Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije, Kolodvorska ulica 15, 1000 Ljubljana, s pripisom "za zaposlitev na IK I" ali na e-naslov: kadri@zpiz.si. Več podrobnosti najdete na spletnem portalu.

V Radenski potrebujejo vodjo korporativnega komuniciranja

V podjetju Radenska v Radencih zaposlijo za nedoločen čas vodjo korporativnega komuniciranja in trajnostnega razvoja. Kaj pričakujejo od kandidatov? Končano VII. stopnjo izobrazbe smeri: komunikologija, politologija, ekonomija in vsaj pet let delovnih izkušenj. Odlično znanje angleškega in hrvaškega jezika. Dobre analitične sposobnosti, poznavanje medijev, okoljske problematike in pripravljenost do potovanj. Imeti morate tudi vozniški izpit. Delali boste predvsem v poslovnih prostorih v Radencih, Ljubljani ter v povezanih podjetjih na Hrvaškem. Če vas delo v tem mednarodnem podjetju zanima, lahko do 31. januarja pošljete prijavo preko spletne strani: www.radenska.si/zaposlitev. Več podrobnosti o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete tukaj.

Kia zaposli cenilca vozil

Vas veseli delo z rabljenimi vozili? Ste natančni in komunikativni ter dovolj poznate vozila, da lahko preverite delovanje menjalnika, zavore, vzmetenje? V Kia centru v Mariboru zaposlijo za nedoločen čas cenilca vozil. Od kandidatov pričakujejo vsaj V. stopnjo izobrazbe, zaželjeni sta vsaj dve leti delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu, odlično znanje slovenskega in angleškega jezika, dobro poznavanje okolja Windows in opravljen vozniški izpit. Prijavo z življenjepisom je treba poslati najkasneje do 4. februarja preko spletne povezave. Več informacij najdete na spletni strani.

V Seltronu delo v računovodstvu

V mariborskem podjetju Seltron imajo delo za referentko ali referenta v računovodstvu. Odgovorni boste za knjiženje poslovnih dogodkov, izvajanje plačilnega prometa, skrbeli boste za saldakonte, od vas pa pričakujejo tudi pomoč pri pripravi poročil ter drugih računovodskih delih. Kandidati morajo imeti vsaj VI. stopnjo izobrazbe ekonomske smeri, eno do tri leta delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s tri mesečno poskusno dobo in stimulativno nagrajevanje. Prijave z življenjepisom sprejemajo do 3. februarja, na e-naslovu: kadri@seltron.si. Pošljete pa jo lahko tudi preko spletnega portala Optius.

Bi bili protokolarni voznik?

Uživate v vožnji najsodobnejših vozil blagovnih znamk BMW, Audi in Mercedes? Obstaja način, kako združiti vašo ljubezen do vožnje z delom. Pridružite se lahko ekipi v mladem, dinamičnem in hitro rastočem podjetju Ekoturizem, z bogatimi izkušnjami na področju poslovnih potovanj in turizma. Zaradi povečanja obsega dela iščejo več voznikov, delo ponujajo samostojnim podjetnikom in študentom. Od kandidatov pričakujejo najmanj V. stopnjo izobrazbe, vsaj tri leta delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu (voznik), da imajo vozniški izpit že vsaj pet let, aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika ter odlično poznajo Slovenijo. Prijavo je treba poslati na elektronski naslov: work@go-green.si, najkasneje do 16. februarja. Več podrobnosti najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta