Župan ostro nad sindikalistko ŠOM, ta mu odgovarja: Prestopili ste mejo

Očitki letijo sem in tja pred današnjo sejo sveta zavoda Športni objekti Maribor, ki bo potekala v kabinetu župana Saše Arsenoviča. Zakaj je seja javnega zavoda že vnaprej zaprta za javnost?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mariborski župan Saša Arsenovič je kritičen do delovanja sindikata Športnih objektov Maribor.
Andrej Petelinšek

Župan Saša Arsenovič se je odzval na dogajanje v Športnih objektih Maribor (ŠOM), kjer so zaposleni direktorju Tadeju Mežnarju izrekli nezaupnico. "Žalosti me, da po letu dni od imenovanja novega direktorja še zmeraj dela vsak po svoje. Mi vsi plačujemo te ljudi, oni pa delajo še večje probleme tam, kjer jih je že tako ogromno. Športni objekti poslujejo slabo, oni so prvi, ki bi morali strniti vrste. Čeprav smo se ob imenovanju Tadeja Mežnarja za direktorja z bivšim direktorjem Tonetom Knezom in predsednico sindikata Karmen Rotman dogovorili, da bodo delali skupaj, je že takrat bila izjemno slaba energija s strani Rotmanove, ki je, zato, da bi si zagotovila moč, sama sebi ustanovila sindikat. To se ne dela," je bil kritičen Arsenovič.

Karin Kegel
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta