Pozor: Sezonske karte za Bike park Pohorje v zimskih razmerah ne veljajo

Miha Dajčman Miha Dajčman
04.12.2018 12:32

Imetniki sezonskih vozovnic za Bike park Pohorje minuli vikend teh niso mogli koristiti. V Marpromu sporočajo, da vozovnice veljajo le, če je kolesarski park odprt.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Minuli vikend nam je pisal bralec, ljubitelj gorskega kolesarjenja, ki je imel težave s koriščenjem kolesarske sezonske vozovnice Bike parka Pohorje (BPP). Kupil jo je 1. novembra (350 evrov), saj mu je prodajalka na blagajni dejala, da bo vozovnica veljala celo koledarsko leto. V nedeljo se mu vratca na spodnji postaji vzpenjače niso odprla. Osebje mu je pojasnilo, da je bike park zaprt ter da sezonske vozovnice s kolegom ne moreta uporabiti. Želela sta se peljati do Areha in nato v Ruše. Napotili so ju, da kupita enosmerno vozovnico s kolesom (8 evrov). "Čakaj malo, pa kdo je zdaj tu nor? Najprej kupim sezonsko karto, jo pošteno plačam, potem mi pojasnijo, da ne dela in da naj kupim novo enosmerno? / ... / Razumem, da če imam sezonsko za kolo, da ne morem smučati, ampak da po eni strani ne dela, lahko pa kupim drugo vozovnico, tega pa ne razumem," je še zapisal kolesar. 
"Če se vodilni ljudje Marproma oziroma kdorkoli ima prste vmes želijo iti turizem na takšen način, naj se ne čudijo, da takšen model ne more dolgoročno funkcionirati," je ugotavljal razočarani kolesar.

Igor Napast
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta