Podjetje Ledinek na največjem sejmu v Severni Ameriki

Damijan Toplak Damijan Toplak
22.08.2024 05:30

Predstavniki hoškega podjetja so bili v začetku avgusta na sejmu v Atlanti, konec avgusta gredo še v Celovec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V Atlanti se ob vrhunskih strokovnjakih vsako leto predstavijo najnovejši trendi, inovacije, tehnologije in ideje v panogi.
Ledinek Engineering

Na največjem sejmu lesnoobdelovalne industrije v Severni Ameriki je bilo v začetku avgusta prisotno tudi uspešno hoško podjetje Ledinek Engineering. V Atlanti se ob vrhunskih strokovnjakih vsako leto predstavijo najnovejši trendi, inovacije, tehnologije in ideje v panogi.

Jaka Bradač, območni vodja za področje Severne Amerike v podjetju Ledinek Engineering
Ledinek Engineering

"Naš namen je širiti prodajo ne samo na področju celotnih tehnoloških linij, ki jih trenutno gradimo, ampak tudi na področju samostojnih strojev. Odločili smo se, da na sejmu v živo predstavimo naš paradni skobeljni stroj Stratoplan, ki je po koncu sejma iz Atlante potoval v zvezno državo Pensilvanijo k stranki Rigidply Rafters. Zadovoljni smo, da je na sejmu požel veliko navdušenje," je povedal Jaka Bradač, območni vodja za področje Severne Amerike v podjetju Ledinek Engineering.

Sejma v Atlanti so se udeležili tudi predstavniki hoškega podjetja Ledinek Engineering.
Ledinek Engineering

Podjetje Ledinek Engineering v ZDA deluje že več kot tri desetletja, kjer soustvarjajo razvoj lesne konstrukcijske gradnje. Med drugim je podjetje na ameriškem trgu že šest let prisotno z linijo za izdelavo križno lepljenih plošč pri proizvajalcu Smartlam iz Alabame, zadnje štiri leta pa še z večjo linijo tudi pri družbi Element5 iz Ontaria v Kanadi. Za podjetje je letošnje poletje na prodajnem področju zelo aktivno. Predstavniki podjetja se bodo udeležili še enega ključnih sejmov iz lesnopredelovalne panoge. Zadnje dni tega meseca, med 28. in 31. avgustom, bo namreč pri naših severnih sosedih v Celovcu mednarodno uveljavljeni sejem Internationale Holzmesse, ki se ga v podjetju Ledinek Engineering redno udeležijo na vsaki dve leti. V sklopu blagovne znamke Ledinek zaposlujejo preko 400 ljudi. Za inovativnost, uspešnost, razvoj in delo so prejeli številne nagrade v Sloveniji in tujini.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta