Slovensko podjetje leta - največje medijsko priznanje na gospodarskem področju

M. S.
16.08.2023 16:16

Večer, Vestnik, Primorske novice, Dolenjski list, Novi tednik, Ptujski tednik, Naš čas, Svet 24, Radio Celje, Radio Ptuj in Radio Velenje bodo izbrali in nagradili najboljše v gospodarstvu

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Pričenja se največja vseslovenska medijska akcija izbora najboljših podjetij - Slovensko podjetje leta. Strokovni izbor najboljših podjetij bodo v svojih regijah organizirali mediji Večer, Vestnik, Primorske novice, Dolenjski list, Novi tednik, Ptujski tednik, Naš čas, Svet 24, Radio Celje, Radio Ptuj in Radio Velenje. Ob koncu akcije bodo med vsemi regijskimi zmagovalci izbrana in razglašena še najboljša podjetja na nacionalni ravni.

"Po uspešni uveljavitvi akcije Podravsko podjetje leta, ki s strokovnim izborom in podelitvijo priznanj najboljšim izpostavlja presežke in nagrajuje podjetniško naravnanost v regiji Podravje, smo želeli povezati tudi druge medije v državi, ki bodo izkazali pozornost gospodarsko uspešnim družbam na svojih območjih. Na koncu bomo partnerski mediji skupaj podelili priznanja Slovensko podjetje leta najboljšim tudi na nacionalni ravni," je ob akciji Slovensko podjetje leta povedal njen pobudnik Miha Klančar, direktor družbe Večer mediji.

Izbor podjetij bodo opravile strokovne žirije v sodelovanju z analitičnim partnerjem Prvo bonitetno agencijo - EBONITETE.SI in izbranimi regijskimi zbornicami. Med regijskimi zmagovalci bo sledil vseslovenski izbor najboljših podjetij po posameznih kategorijah velika podjetja, srednja podjetja, mala in mikro podjetja, podjetje po izboru bralk in bralcev.

Zmagovalci po kategorijah bodo razglašeni na svečanih dogodkih v vsaki regiji jeseni letos. Akcija bo zaključena z dogodkom Slovensko podjetje leta, na katerem bodo podeljena priznanja najboljšim podjetjem v državi. Gostje dogodkov bodo poleg finalistov številni predstavniki iz sveta gospodarstva, razvojnih in izobraževalnih institucij, politike in medijev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta