Maribor navdušil z novo opravo. Podpisane drese bo mogoče kupiti na dobrodelni dražbi

M.D.
08.06.2020 14:15

Aktualni slovenski prvaki poskrbeli za nogometni poklon zdravstvenim delavcem. Ob vrnitvi na igrišče zamenjali drese v čast vsem, ki so pomagali premagati koronavirus.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sinje modra oprava nogometašev Maribora v znak podpore delavcem v zdravstvu.
Igor Napast

Nogometaši NK Maribor so na otvoritveni tekmi državnega prvenstva v zahvalo za požrtvovalno delo zdravstvenih delavcev v času epidemije koronavirusa zamenjali prepoznavne vijolične barve za drese v barvah in simbolih zdravstvenih uniform. Drese so predali v dobrodelno dražbo, ki poteka v sodelovanju z Radiem City, zbrana sredstva pa bodo donirali v sklad za nakup zaščitne opreme za zdravstvene delavce v UKC Maribor.
{facebookpost}https://www.facebook.com/nkmaribor/posts/10160008042164126{/facebookpost}
V NK Maribor so prvo tekmo po razglasitvi konca epidemije, v kateri so se 7. junija pomerili z NK Domžale in zmagali z 2:1, posvetili zdravstvenim delavcem in se z zamenjavo dresov simbolično priklonili in zahvalili za njihovo delo in predanost v času epidemije koronavirusa.  “Za navijače in ljubitelje nogometa so nogometaši njihovi heroji. Pripadnost, podporo in tudi hvaležnost nam pokažejo tako, da oblečejo barve naših dresov, naših uniform. Za nas in nogometaše NK Maribor so največji heroji in prvaki leta 2020 zdravstveni delavci. Zamenjava dresov je naš, nogometni način, da jim rečemo hvala,” je gesto pojasnil direktor NK Maribor, Bojan Ban.
{facebookpost}https://www.facebook.com/nkmaribor/posts/10160008447189126{/facebookpost}
Podpisane drese, ki so jih nogometaši nosili na nedeljski tekmi, bo v prihodnjih dneh mogoče kupiti v dobrodelni dražbi, ki bo potekala v sodelovanju z Radiem City. Celoten izkupiček bo namenjen UKC Maribor za nakup ustrezne zaščite opreme za zdravstvene delavce ob nadaljnjem spopadanju s koronavirusom. Za več informacij spremljajte družbena omrežja NK Maribor.
{embed_youtube}https://youtu.be/YZTxocrPTvI{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta