Zagorelo v prostorih NK Olimpija, eno osebo odpeljali v UKC

M.D.
27.11.2018 12:08

V jutranjih urah je v prosotrih NK Olimpija v Stožicah zagorel sušilni stroj. Posredovali so gasilci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tokrat ni gorelo na tribunah ljubljanskega kluba, ampak v klubskih prostorih Olimpije.
Aleš Cipot

Danes zjutraj je v Stožicah v prostorih Olimpije prišlo do vžiga sušilnega stroja. Ekonom ljubljanskega kluba se je trudil sam pogasiti požar, a je bil prepozen. "Ekonom je opazil dim, ko je napravo odprl, je videl, da gori. Prepozno je bilo, da bi sam pogasil požar, zato je poklical gasilce, ki so v Stožice prišli v roku nekaj minut, sam pa je skušal večji ogenj pogasiti z gasilnim aparatom. Gasilci so požar pogasili, naš uslužbenec pa je bil zaradi preventivnih razlogov prepeljan na urgenco," nam je razložil predstavnik za odnose z javnostmi pri NK Olimpija Izidor Kodrič.
Ekonom Olimpije je bil pregledan in ugotovljeno je bilo, da z njim ni nič narobe, nam je še povedal Kodrič ter dodal, da je škode za okoli 10.000 evrov.
"Ob 8.32 je na Vojkovi cesti v ŠC Stožice v Ljubljani v prostorih NK Olimpija gorel industrijski sušilni stroj. Posredovali so gasilci GB Ljubljana, ki so pogasili požar in prezračili prostor. Pred prihodom gasilcev je stroj gasili uslužbenec in se pri tem nadihal dima, zato so ga reševalci NMP Ljubljana odpeljali v UKC Ljubljana," pa so sporočili iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta