(FOTO) Kreativna pustna maska: Vroče VEČERne novice

Franja Žišt Franja Žišt
21.02.2023 13:05

Ko branje časopisa ob ustvarjalnih spretnostih postane navdih za maškare.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Da časopisi še vedno niso iz mode, dokazujejo dekleta iz Slovenske Bistrice in Maribora, ki so se za pusta našemile v vroče VEČERne novice, pri tem pa za oblačila, obutev in dodatke kreativno uporabile tudi izvode našega časopisa.

Osebni Arhiv

"Želele smo biti izvirna maska, ki je ni mogoče kupiti v trgovini. Spomnile smo se na papir, ki se nam je zdel dober izziv, slučajno pa smo ugotovile, da je vodoodporen Mekol za les odlično sredstvo, s katerim smo si pomagale pri ustvarjanju," pripoveduje o ustvarjalnem procesu Tina Pajek, ena izmed dveh vzgojiteljic iz vrtca Blaže in Nežica iz Slovenske Bistrice, ki sta predstavljali jedro maske. Pridružile so se jima še vzgojiteljica iz drugega vrtca, frizerka, knjigovodkinja, kmetovalka in komercialistka.

Osebni Arhiv

"Večer je naš, štajerski, in smo ga izbrale. Seveda pa rade beremo, tako knjige kot časopise, v fizični, ne elektronski obliki," se nasmehnejo dekleta, ki so na pustovanju v enem izmed slovenjebistriških lokalov že tradicionalno osvojile prvo nagrado.

Osebni Arhiv
Osebni Arhiv
Osebni Arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta