Gajser je najboljša reklama za občino

Tomaž Ajd Tomaž Ajd
28.09.2019 06:59

Sprejem za motokrosista Tima Gajserja v domačih Makolah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tima Gajserja so na trgu v Makolah pričakali številni navijači.
Milan Sternad

Potem ko so za Tima Gajserja veličasten sprejem že konec avgusta pripravili v Mariboru, je svetovnega prvaka v elitnem razredu motokrosa MXGP tudi v domačih Makolah pričakala ogromna množica navijačev. Na sprejemu je Timu najprej čestital makolski župan Franc Majcen.
"Ta sprejem je najboljša reklama za prepoznavnost naše občine, saj so bili prisotni navijači iz cele Slovenije. Kot župan sem izredno ponosen in v čast mi je, da lahko takole sprejmemo svetovnega prvaka. In to že tretjič in mislim, da ne zadnjič. Sprejem je odlično uspel, zahvala gre vsem, ki so sodelovali pri dogodku, občinski upravi, TD Makole, PGD Makole, medobčinskemu redarstvu, saj so se zelo izkazali in pripravili odlično prireditev. Osebno se vsem zahvaljujem," ponosno pove župan Franc Majcen.
Na sprejemu sta spregovorila še Anton Breznik, predsednik AMZS, in Bogdan Gabrovec, predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije. Množice obiskovalcev se je razveselil tudi Tim Gajser, ki vseskozi poudarja, da mu podpora zvestih navijačev, še posebej domačih, zelo veliko pomeni. Tudi tokrat si je vzel čas, se z njimi slikal in delil podpise. Sicer pa za šampiona sezone še ni konec. Ta konec tedna bo najprej s slovensko motokros reprezentanco nastopil na tradicionalnem pokalu narodov v nizozemskem Assnu, nato ga čaka še dirkaški spektakel v superkrosu v ZDA.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta