Od mene k tebi, komisijska prodajalna oblačil na Ptuju

Slavica Pičerko Peklar Slavica Pičerko Peklar
17.01.2020 16:52

Sabina Škoda, socialna delavka, odprla komisijsko trgovino, kjer je mogoče kupiti stara, a dobro ohranjena oblačila. Sodeluje tudi uporabnica Zavoda Dornava

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Petra Kampl in Sabina Škoda
Slavica PIČERKO PEKLAR

Že ob odprtju komisijske trgovinice Od mene k tebi je Sabina Škoda, diplomirana socialna delavka, napovedovala, da bo to kraj srečevanj tistih, ki stavijo na pristne medčloveške odnose. In bo tako roko sodelovanja ponudila ljudem s posebnimi potrebami.

Ob petkih pomaga Petra

"Po dobrih dveh desetletjih dela, nazadnje v Zavodu Dornava, sem spoznala, da moram narediti korak naprej. Sama že od nekdaj kupujem stvari v podobnih trgovinah in ta naša trgovina, rečem ji kar družinska, z urejenostjo in ponudbo obiskovalca popelje v neke druge, nostalgične čase. Smo komisijska trgovinica iz druge roke. Pri nas lahko kupite lepa in ohranjena oblačila, obutev, modne dodatke in še kaj, v naši knjižnici si lahko izposodite knjigo zase in za otroke ter si občasno ogledate kakšno razstavo mladih umetnikov," pravi Sabina Škoda, ki ji v trgovinici občasno pomaga mama, kakšno stvar na polico zloži tudi hči osnovnošolka.

Sabina Škoda je s trgovinico uresničila svoje sanje.
Slavica PIČERKO PEKLAR
Petra Kampl in Sabina Škoda
Slavica PIČERKO PEKLAR

Stara, a ohranjena oblačila

Trgovina Od mene k tebi deluje tako, da tisti, ki oblačila, čevljev in podobnega ne potrebujejo več ali so se jih naveličali, te prinesejo v prodajo.

Petra Kampl se dobro znajde kot prodajalka.
Slavica PIČERKO PEKLAR
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta