OŠ Olge Meglič: Prepričali s kolesarskim izletom

Hojka Berlič Hojka Berlič
05.07.2020 05:00

Tudi minulo šolsko leto je več kot deset tisoč otrok iz preko 120 slovenskih šol znova sodelovalo v programu Varno na kolesu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Učenci OŠ Olge Meglič so za uspeh in prizadevnost prejeli lepe nagrade.
Program Varno Na Kolesu

Program je letos potekal že osmo leto, učenci pa so skozi njega znova na zanimiv način spoznavali pomen varnosti v prometu in se z domiselnimi izdelki potegovali za nagrade. Kot so sporočili, se je med šole, ki so dosegle vidne rezultate, uvrstila tudi Osnovna šola Olge Meglič s Ptuja, ki v programu sodeluje že več let. Osvojili so namreč drugo mesto tako v sklopu razpisa B, v katerem so lahko sodelovali vsi učenci od prvega do devetega razreda, kot tudi med šolami, ki so opravljale naloge v obeh razpisih, ki sta na voljo. Drugo mesto so si med drugim prislužili z zanimivim in domiselnim predlogom kolesarskega izleta po najstarejšem slovenskem mestu. Za svoje dosežke in prizadevnost pri ozaveščanju o pomembni tematiki pa je šola prejela tudi nagrade. Med drugim je Zavarovalnica Triglav kot podpornica programa šoli podarila kolo, ki bo lahko najmlajšim služilo za osvajanje novih kolesarskih znanj v okolici šole, prejeli pa so tudi denarno nagrado 1000 evrov, ki jo podarja družba Butan plin, nosilec programa. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta