Poletni čeveljci Ingrid Logar

Tomaž Ajd Tomaž Ajd
19.07.2020 04:00

Fotografiranje so pripravili v bistriškem parku.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ingrid Logar (levo) in Lucija Potočnik
Tibor Golob

Ingrid Logar, oblikovalka čevljev iz Slovenske Bistrice, je predstavila svojo kolekcijo poletnih sandalov. K fotografiranju v bistriškem parku je povabila Lucijo Potočnik, miss Universe 2016, s katero je že sodelovala na modnih revijah, fotografiral je Tibor Golob, za ličenje pa je poskrbela Ksenija Pehlič Simončič. "Že spomladi sem se lotila oblikovanja poletnih čeveljcev. Oblikovala sem različne ročno izdelane modele, in to sandale z visoko peto. Za ženske, ki raje nosijo nizke pete, sem naredila nekaj modelov prav zanje. Na voljo so tudi natikači z visoko in srednje visoko peto. Modeli so vrhunski, predvsem pa udobni. Sandali morajo biti udobni, saj nam razkrijejo skoraj celotno stopalo. Vsak par je unikaten," je pojasnila Logarjeva. Materiale za kolekcijo pomlad-poletje 2020 je nabavila na sejmu v Milanu.
Oblikovalka je še povedala, da je bilo druženje v mestnem parku prav zabavno, zato ga bodo zagotovo kmalu ponovili. V pripravi je namreč že jesenska kolekcija. Čevlji Ingrid Logar so izdelani iz kakovostnih naravnih materialov, nekateri so opremljeni s prav posebno peto, ki spreminja barvo glede na oblačila, ki jih oblečete. Pred leti se je namreč povezala s strokovnjaki iz laboratorija za elektronske in informacijske sisteme z mariborske Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta