Toti lisjak iz Rač: 11 pridnih članov, ki pomagajo pomoči potrebnim

Barbara Bradač Barbara Bradač
11.01.2020 01:45

Turistično-športno-rekreativno društvo Toti lisjak iz Rač, ki ga sestavlja vsega enajst pridnih članov, pomaga pomoči potrebnim. Tudi tokrat so že tradicionalno ob koncu leta razdelili denar, ki so ga zbrali lani na dobrodelni prireditvi Lisjakov kotel, po kateri je društvo tudi najbolj poznano, saj že vrsto let organizira tekmovanje v kuhanju jedi na žlico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rdečemu križu Rače so pomagali z različno hrano, tudi s sadjem.
Toti lisjak

Lani so s prodajo jedi iz kotlov na tradicionalnem že 12. Lisjakovem kotlu zbrali 2850 evrov in jih ob koncu leta razdelili pomoči potrebnim in jim tako malo olajšali in polepšali praznične dni. "Tudi v prihodnje se bomo trudili delovati v dobrobit pomoči potrebnih in jim skušali pomagati in s tem olajšati težko življenje," je rdečo nit delovanja društva povzel Kristijan Gselman, tajnik društva.

Alina Braunsberger bo letos stara osem let, pestijo jo številne zdravstvene težave, Toti lisjak se pogosto z donacijami spomni nanjo.
Toti lisjak
Turistično športno rekreativno društvo Toti lisjak iz Rač s člani
Barbara Bradač
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta