Velik interes ponudnikov za blagovno znamko Jeruzalem

Darja Lukman Žunec Darja Lukman Žunec
21.11.2018 14:49

Odziv na prvi javni razpis za vključitev pridelkov, izdelkov in storitev ter prireditev v kolektivno blagovno znamko Jeruzalem Slovenija je odličen

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ormoško-ljutomerske gorice dajejo pečat turističnemu območju.
Darja Lukman Zunec

V treh občinah na Ormoškem so se odločili, da bodo v okviru Lokalne akcijske skupine (LAS) za razvoj Ormoža, Svetega Tomaža in Središča ob Dravi oblikovali skupno turistično območje ali destinacijo pod imenom Jeruzalem Slovenija. Pridružile so se jim tudi občine iz LAS Prlekija, ki vključujejo še ljutomersko območje, saj to z ormoškim meji prav na Jeruzalemu.

Prijavili 267 izdelkov

Koordinatorica projekta je Karmen Štumberger, ki na ormoški občini vodi oddelek za gospodarske dejavnosti, je z odzivom zadovoljna: "Pri pridelkih in prehranskih izdelkih se je na razpis za pridobitev pravice do uporabe kolektivne blagovne znamke prijavilo 41 ponudnikov, ki so prijavili kar 156 izdelkov. Pri rokodelcih se je prijavilo 20 ponudnikov s skupno 111 izdelki."

Ormoško-ljutomerske gorice dajejo pečat turističnemu območju.
Darja Lukman Zunec

Brezplačne predstavitve

Ponudniki imajo takrat udeležencem ekskurzije možnost brezplačno predstaviti svoje dejavnosti s promocijskimi material, izdelki in pridelki na treh lokacijah: v Savcih, oljarni v Središču ob Dravi in v Košarkini hiši na Kogu. V januarju načrtujejo še izvedbo razpisa za ocenjevanje gostinskih obratov.

Jeruzalem, vse bolj prepoznavna turistična destinacija.
Arhiv Tic Ormož
Jeruzalemsko-ormoške gorice so navdih turističnim ponudnikom.
Slavko Podbrežnik
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta