Zamenjali zemljišče z ministrstvom

DT
24.11.2018 06:47

Občina Hoče - Slivnica bo pridobila nogometno igrišče v Slivnici, pristojno ministrstvo pa bo ob zavodu Mladinski dom Maribor pridobilo rastlinjak z opremo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Slivniško nogometno igrišče prehaja v last občine Hoče - Slivnica.
Saso Bizjak

Vlada je pretekli teden odobrila prenos nogometnega igrišča v Slivnici z ministrstva za izobraževanje, znanost in šport na Občino Hoče-Slivnica z menjalno pogodbo za drugo zemljišče v Slivnici. Z menjavo bo namreč občina pridobila zemljišče, kjer je že od leta 1963 nogometno igrišče, ki ga koristijo občani, združeni v Nogometni klub Slivnica. Ministrstvo bo pridobilo zemljišče v Slivnici v neposredni bližini Mladinskega doma Maribor za potrebe projekta Celostna obravnava otrok s čustvenimi in vedenjskimi motnjami v vzgojnih zavodih. Zavodu Mladinski dom Maribor bo zemljišče omogočilo izvajanje vsebin, ki so pomembne tudi za izvajanje projektov, ki so lahko podprti iz sredstev kohezijske politike v obdobju 2014-2018 in jih sicer ni mogoče uporabiti za investicijske izdatke v objekte in opremo. V ta namen bo na tem zemljišču vzpostavljen rastlinjak z vso potrebno opremo.

Ob Mladinskem domu v Slivnici bo rastlinjak z vso opremo.
Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta