Stres na vrhuncu: Tekmovalec MasterChefa bi najraje bruhal, glavni favorit vse bolj tone

D.Ži
04.06.2021 09:23
Adam je v prvih nekaj oddajah zablestel, zadnje čase pa mu sodnikov nikakor ne uspe več navdušiti.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Žiga Gabrovec se na masterchefovsko nebo vzpenja kot superzvezda.
Ana Gregorič/pop Tv

Iz tedna v teden postaja bolj jasno, kdo so resnične kuharske zvezde aktualne sezone šova MasterChef Slovenija, ki počasi prehaja v najbolj vročo fazo. In največji favoriti slabijo. Adam, v katerem so v prvih nekaj oddajah videli pravo superzvezdo tega tekmovanja, sodnikov nikakor ne navduši več, ne s postavitvami krožnikov, ne z okusi. Prav mogoče je, da se do finala ne bo prebil, kljub obširnemu poznavanju mednarodne kulinarike. 

Med najboljšo peterico je že Bruno, sinoči sta si mesto ob nadarjenem mladem kuharju zagotovila še ambiciozna Kimi in Žiga, ki preseneča iz oddaje v oddajo. Ljubitelj pisanih oblačil je od veselja svojo sotekmovalko dvignil, jo stisnil v naročje in odnesel na balkon. 

Izziv je bil težek, saj so tekmovalci morali ustvarjati s sestavinami iz predpripravljenih tematskih košaric. Sodnik Bine Volčič je najpogumnejšega kandidata pozval, naj stopi po oranžni predpasnik in določi dva para, on pa je kuhal sam. Adam je moral določiti tudi, s kakšnimi sestavinami  bo kdo kuhal.  Prvemu krogu izziva je sledila menjava parov in sestavin. Čeprav je Adam strateško izbral sestavine, ki mu ležijo, je klonil pod pritiskom in sodnike razočaral.

Celo tako, da so mu dejali, naj na tej točki razmisli o svoji prihodnosti v šovu. Kimi in Žiga sta medtem zadela v polno in nato uživala v pohvalah. Pripravila sta jed, ki se je ne bi sramovala nobena restavracija. "Ta krožnik ima vse tisto, kar mi na tej stopnji pričakujemo," je hvalil Bine, navdušen je bil tudi Luka Jezeršek

Povsem iz sebe je zaradi novega uspeha bil Žiga. "Ne vem, ali me zebe, ali mi je vroče, ali bom bruhal," je strnil svojo evforijo, Maša, ki je sicer pripravila dober krožnik, pa je bila mešanih čustev, saj ji je balkon za las ušel. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta