Dekle pokojnega Liama Payna ganilo z zapisom na družbenih omrežjih

Njena.si
27.10.2024 10:19

Dekle Liama Payna Kate Cassidy je na družbenem omrežju razkrila, da se je par pred pevčevo smrtjo že pogovarjal o poroki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Liam Payne in Kate Cassidy sta pred pevčevo smrtjo načrtovala skupno prihodnost.
Profimedia

V poročilu o obdukciji je navedeno, da je nekdanji član skupine One Direction Liam Payne umrl zaradi številnih poškodb ter notranjih in zunanjih krvavitev, zaradi padca z balkona v tretjem nadstropju hotela Casa Sur v argentinski prestolnici Buenos Aires. Policisti in reševalne službe so glasbenega zvezdnika prejšnji teden na kraju dogodka našli mrtvega, njegovo truplo pa so prepeljali v sodno mrtvašnico. 

Njegovo dekle Kate Cassidy, par sta bila od oktobra 2022, se je nekaj dni po smrti Liama oglasila na družbenem omrežju in predvsem prosila za zasebnost. Zdaj pa je pokojnemu srčnemu izbrancu namenila posebno posvetilo in razkrila, kakšne načrte sta imela pred smrtjo za svojo prihodnost. "Sploh ne vem, kje naj začnem. Moje srce je razbito na način, ki ga ne morem opisati z besedami. Želim si, da bi lahko videl, kako velik vpliv si imela na svet, čeprav je ta zdaj tako temačen. Vsem si prinesel toliko sreče in pozitivnosti - milijonom oboževalcev, svoji družini, prijateljem in še posebej meni," je zapisala in dodala:

"Tako neverjetno si ljubljen. Si, ker ne morem reči bil. Moj najboljši prijatelj, ljubezen mojega življenja in vsi, ki si se jih dotaknil, so se počutili prav tako posebne kot jaz. Tvoja energija je bila nalezljiva in je razsvetlila vsak prostor, v katerega si vstopil. Nič od tega se mi ne zdi resnično in ne morem se sprijazniti s to novo resničnostjo, da te ni tukaj. Trudim se ugotoviti, kako živeti v svetu brez tebe ob sebi. Ne morem si predstavljati dneva brez tvojega smeha in ljubezni. V moje življenje si vnesel toliko svetlobe."

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Več vsebin iz spleta