(FOTO) Bivša mariborska misica je v skoraj povsem prosojnem spodnjem perilu s črnimi trakci zažgala internet

D.Ži
21.04.2023 09:56

Dih je zastal sledilcem čedne Nives Orešnik, ki je v zelo drznem kompletu pokazala skoraj vse svoje skrivnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako je Nives Orešnik nosila krono izbora Miss Slovenije leta 2012. 
Tit Košir

Kar nekaj misic smo Slovenci skozi leta izbrali. Na nekatere smo že pozabili, druge so nam ostale bolj v spominu, tudi zaradi gostovanja v raznih šovih in aktivnega udejstvovanja na družbenih omrežjih. Še zelo dobro se spomnimo Nives Orešnik, ki je lepotno krono nosila leta 2012, videli pa smo jo tudi v šovu Exatlon Slovenija na Planet TV. Svojo dozo Nives lahko oboževalci skoraj dnevno prejmejo na Instagramu, kjer se s svojimi objavami zelo trudi. Skrbno skrbi za svojo dobro formo, temu primerne so tudi fotografije, na katerih rada pokaže svoje čare.

Pridno telovadi, stavi na pilates in druge aktivnosti, veliko ve tudi o zdravem prehranjevanju. Rezultat je odličen, kar lahko vidimo tudi na zelo drzni fotografiji, na kateri lepa Nives pozira v sila zapeljivem spodnjem perilu, ki skoraj več razkriva kot zakriva.

Komplet iz črnih trakcev in prosojnega materiala je zagotovo orosil marsikatero čelo in rodil kakšno poredno misel. Da se zelo dobro zaveda, kako vroče je videti v tej opravi, razkriva tudi širok nasmeh atraktivne Mariborčanke. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta