(FOTO) Britanska zvezdnica obožuje obleke te znane Mariborčanke. Povabila jo je tudi na svojo pravljično poroko

D.Ži
09.06.2022 09:55

Prijateljstvo ne pozna kilometrov. Pixie Lott, Gordana Grandošek Whiddon in Trent Whiddon so skupaj doživeli pevkin najlepši dan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pixie Lott in Oliver Cheshire sta se poročila v katedrali Ely v Cambridgeshiru.
Profimedia

Prijateljstvo, ki traja. Kljub kilometrom in številnim obveznostim. Ni skrivnost, da sta slovenska plesna zvezdnika Gordana Grandošek Whiddon in mož Trent Whiddon v zelo dobrih odnosih z britansko glasbeno zvezdnico Pixie Lott, ki je tekom kariere nanizala že številne uspešnice, med njimi Cry Me Out in All About Tonight.

Gordana Grandošek in Trent Whiddon imata veliko slavnih prijateljev.
Osebni Arhiv

Šarmantni Trent, po rodu Avstralec, je s pevko leta 2014 plesal v šovu Strictly Come Dancing. Kako dobro so se ujeli in kako lepe so vezi med njimi, priča tudi dejstvo, da je slavna Pixie leta 2017 v Maribor pripotovala na premiero šova Le Hotel, ki sta ga Gordana in Trend pripravila v mariborski Pekarni.

Gordana Grandošek Whiddon s svojimi modnimi kreacijami navdušuje tudi na britanski sceni. 
Tibor Golob

Nad mestom in predstavo je bila navdušena, nato pa se je v središču Maribora, kjer je potekalo druženje po predstavi, zabavala še dolgo v noč. Ker je Gordana tudi odlična modna oblikovalka, o čemer smo se lahko prepričali tudi v Planetovem šovu Vražje dame, Pixie tu in tam z veseljem obleče kakšno njeno kreacijo in v njej blesti na rdeči preprogi. 

Profimedia

Ob tej zgodbi ni presenetljivo, da je Pixie svoja štajerska prijatelja želela ob sebi tudi na svoj najlepši dan. Poročila se je z oblikovalcem Oliverjem Cheshirom, ki jo je pred slovito katedralo sv. Paula zasnubil že leta 2016.

Spoznala sta se na zabavi legendarne oblikovalke Vivienne Westwood, tekom londonskega modnega tedna. Pixie je usodni da dahnila v čudoviti obleki znamke Schiaparelli, a Gordana ni bila daleč, saj sta s Trentom bila med svati.

Profimedia

Naša plesalka je to potrdila na družbenih omrežjih in zapisala: "Uau, poroka. Še enkrat čestitava, oba imava tako zelo rada." In nato še: "Kakšen dan, kakšen parček!"

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta