(FOTO) Član skupine Maneskin noč preživel z Madonno. Ta mu je priznala ...

A.L.
31.10.2022 12:52

Thomas je povedal, da je tja prišel z nekimi prijatelji in se sprva počutil kot vsiljivec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Odkar je italijanska glasbena skupina Maneskin zmagala na Evroviziji, njeni člani živijo zvezdniška življenja. Njihovi oboževalci so tudi največji svetovni zvezdniki, med njimi Madonna, kar je v oddaji Say Waad na Radiu Deejay razkrila Victoria, basistka skupine.

Kot je razkrila, se je Thomas, kitarist zasedbe Maneskin, ob dveh zjutraj znašel v Madonninem domu. Eden od štirih rokerjev je bil namreč v New Yorku povabljen na dom pop zvezdnice, ki naj bi bila velika oboževalka skupine. 

Tako se tistega večera spominja Vicoria: "Vsak dan grem ven, tudi če sem zelo utrujena, ker se bojim, da bi kaj zamudila. Tisti večer pa sem bila resnično uničena. Čeprav je Thomas želel, da greva naokoli, sem ostala v hotelu. Na obraz sem si dala masko in prespala ves večer. Ob dveh pa sem dobila sporočilo: 'Hej, sem pri Madonni!'"

Thomas pa je kasneje povedal, da je tja prišel z nekimi prijatelji in se sprva počutil kot vsiljivec. "Potem pa sem se kar dobro znašel ... Seveda sem se pogovarjal tudi z njo, in rekla mi je, da je naša velika oboževalka."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta