(FOTO) Drzna Zvezdana Mlakar pokazala zapeljivi bikini, ki ga je nosila to sezono

A.L.
28.08.2023 15:04

Prva fotografija je iz letošnjega leta, druga pa je stara sedem let, kraj je isti, pravi igralka in voditeljica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zvezdana Mlakar dobro skrbi zase. Nedavno se je mudila na morju in na Facebooku pokazala, kakšne kopalke je izbrala to sezono. Gre za živo rumen bikini, z zgornjim delom brez naramnic. 

"Elizabeth Gilbert je napisala odlično knjigo Velika čarovnija in na morju sem jo dobesedno na mah prebrala. Zato je ona 'kriva', da objavljam ti dve fotografiji, ker me je celo knjiga prepričevala, kako dobro je stopiti iz okvirjev, zapustiti strah, 'kaj bodo pa drugi rekli', in biti ustvarjalen. Sicer pa je ona avtorica knjižne uspešnice in filma Jej, moli, ljubi. No, jaz sem najbolj srečna poleti, ko se mi ni treba gledati v ogledalo, ko živim brez ure in fizično delam do skrajnih meja," je zapisala pod fotografijama. 

In še dodala: "Se pa že vrsto let igram s podobami, in preden sem šla na morje, sem našla te stare rumene kopalke, ki jih nekaj let nazaj niti nisem mogla obleči, ker sem pridelala par kil. Vsako leto se za hec slikam v skoraj isti pozi in potem gledam, kako gre čas. Prva slika je od letos, druga, v morski peni, pa je iz leta 2016, kraj je isti."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta