(FOTO in VIDEO) So šli tokrat predaleč? Skupina Måneskin zaradi razbijanja na zadnjem koncertu izgublja oboževalce

A.L.
21.12.2022 10:27

Z nenavadno potezo so sprožili val ogorčenja med svojimi oboževalci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

"Ne bom jim več sledila, to je preveč," se je glasil eden od številnih spletnih komentarjev, ki so se pojavili na družbenih omrežjih po tem, ko so člani skupine Måneskin sami objavili kontroverzne posnetke, na katerih na zadnjem nastopu turneje razbijajo svoje instrumente.

Z nenavadno potezo so sprožili val ogorčenja med svojimi oboževalci, mnogi med njimi so odločeni, da njihovega glasbenega ustvarjanja zato ne bodo več spremljali. Člani skupine so ob videoposnetkih uničevanja zapisali: "To ni bilo načrtovano in morda smo malo pretiravali, a nam je bilo všeč. Če pustimo ob strani kaos in uničenje v Vegasu, se je naše potovanje po Severni Ameriki pravkar končalo in že pogrešamo vse, kar smo doživeli. Ne bi mogli biti bolj zadovoljni s časom, ki smo ga preživeli z vami, in ljubeznijo, ki ste nam jo pokazali! Zaradi energije, ki ste jo vnesli na vsak koncert, je bila ta turneja nepozabna. Odštevajte dneve do naše vrnitve. Radi vas imamo, hvala."

"Cenim vašo glasbo, vendar je bila ta gesta nespoštljiva do tistih, ki se zadolžijo, da bi si kupili inštrument. Ustvarjajte raje glasbo, ker to najbolje znate. Pozabite na neumen ekshibicionizem. Ne potrebujete tega," je zapisal še eden od uporabnikov družbenih omrežij, drugi pa: "Dragi Måneskin, moj sin je Božička prosil za kitaro, ker si tako kot vi želi biti rocker in pripraviti ljudi do plesa. A zdaj je razbita, sanje so zbledele. Če vam kaj ostane, dajte to raje otrokom. Gradite sanje, ne rušite jih."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta