(VIDEO) Hude bolečine: To je pravi razlog, zakaj se je pevec skupine Måneskin na Evroviziji obnašal tako čudno

D.Ži
17.05.2022 11:25

Med pogovorom z voditelji ni bilo mogoče prezreti, da se Damiano David ne počuti prav prijetno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ste opazili nekaj čudnega? V soboto zvečer so se zmagovalci Evrovizije 2021 Måneskin vrnili na evrovizijskih oder v Torinu in tam premierno izvedli skladbo Supermodel. Nastop so oddelali profesionalno, da nekaj ni v redu, pa je postalo jasno, ko je pevec Damiano David pokramljal z voditelji prireditve. Komaj je stal, lovil ravnotežje, izraz na njegovem obrazu je nakazoval, da čuti hude bolečine. Ugibanja so se sprožila in nekateri so bili prepričani, da se je med nastopom poškodoval. Ob odhodu z odra se je moral opreti na kolega. 

Situacijo je pojasnil kasneje in potrdil, da je resnično poškodovan, a da poškodba ni vezana na sam evrovizijski nastop. Že pred nastopom v finalu si je med snemanjem novega spota zvil gleženj, spodrsnilo mu je in pristal je na tleh. Ker na evrovizijskem odru ni hotel uporabljati bergel, se je zanesel na lastno ravnotežje. Pozneje se je na Instagramu vendarle pokazal z berglami. 

Kljub bolečinam je ohranil dober smisel za humor, saj je, ko so ga vprašali, kaj svetuje novim zmagovalcem, izstrelil: "Zabavajte se in ne približujte se mizi." S tem se je pošalil na račun lanskega škandala, ko so nekateri trdili, da je z mize v zeleni sobi po zmagi posmrkal črtico kokaina. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta