(FOTO) Instagram gori: Profil te letošnje evrovizijske predstavnice poln razgaljenih fotografij

A.L.
15.05.2023 15:01

Blanka je pol Poljakinja in pol Bolgarka. Svojo prvo pesem je napisala, ko je bila stara komaj 14 let.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Evrovizija je končana, a prah okoli nje se še ni polegel. Mnogi si bodo letos zapomnili tudi poljsko predstavnico Blanco s pesmijo Solo, s katero se je predstavila tudi v sobotnem finalu. Poljakinja je navdušila tudi s svojim stasom, za nastop je namreč izbrala kratko oranžno obleko. Občinstvo je z bučnim aplavzom pospremilo trenutek, ko so plesalci z nje iztrgali del obleke, ki je tako postala še krajša.

Blanka je pol Poljakinja in pol Bolgarka. Svojo prvo pesem je napisala, ko je bila stara komaj 14 let, ko je živela v poljskem mestu Szczecin. Potem se je odločila, da želi biti pop zvezda, zato je z mamo odšla v ZDA, kjer je štiri leta pilila svoj talent. 

Po vrnitvi na Poljsko se je poleg petja in plesa začela ukvarjati z didžejanjem, nastopila je tudi v zadnji sezoni šova Top model. Manekenstvo je postalo njena strast, oglašuje predvsem kopalke in spodnje perilo, zato je njen Instagram poln na pol golih fotografij.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta