(FOTO) Jo še prepoznate? Zvezdnica razvpitih Slačipunc se je po dolgem času pokazala na dogodku z mega dekoltejem

D.Ži
20.10.2022 11:27

Elizabeth Berkley je ustvarila enega najbolj drznih filmskih prizorov, a njena kariera je nato šla po bregu navzdol in si nikoli ni opomogla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka Elizabeth Berkley, ki je zaslovela z vlogo v kontroverznem filmu Slačipunce,se je po dolgem času pojavila na rdeči preprogi v družbi svojega moža, umetnika Grega Laurena. Zakonca sta se malce podružila na modnem dogodku Ralpha Laurena v Kaliforniji in glede na to, da se v javnosti pojavita zelo redko, sta požela kar veliko pozornosti.

Profimedia

Danes 48-letna svetlolaska je za to priložnost izbrala črno-belo kombinacijo, v kateri je poudarila svoj čudovit dekolte, s katerega ni bilo lahko umakniti pogleda.

Profimedia

Elizabeth je zaslovela sredi devetdesetih let prejšnjega stoletja v Slačipuncah, kjer je občinstvu privoščila enega najbolj provokativnih spolnih prizorov v zgodovini kinematografije.

Profimedia

Igrala je namreč vlogo Naomi, dekleta, ki pride v Las Vegas in postane ena glavnih erotičnih plesalk v prestolnici iger na srečo in promiskuitete. Prizori, v katerih seksa v bazenu, pa tudi tisti, v katerih pleše po striptiz baru, so postali ikonični in ji prinesli status seks simbola, a tudi zapečatili njeno kariero.

Profimedia

Zaradi kontroverznega filma, ki so ga kritiki razcefrali, je Elizabeth leta 1995 prejela dve zlati malini. Gre za nagrado, ki si je ne želi nobena igralka. Izbrana je bila za najslabšo igralko na svetu in najslabšo debitantko, kritiki pa so ji žugali, da v Hollywoodu za uspeh zgolj čeden videz ne zadostuje.

Profimedia

Zatem je odigrala še nekaj precej prezrtih vlog in se danes le še redko pokaže na družabnih dogodkih. Večkrat jo med vsakodnevnimi opravili ovekovečijo paparaci, a je na fotografijah ni prav lahko prepoznati. Precej drugače je bila videti pred dvema letoma, ko je posnela nove epizode kultne serije Mulci, v kateri je svojo kariero začela kot Jessie Spano, a je bila zaradi nizke gledanosti oživitev po dveh sezonah ukinjena.

Profimedia

Elizabeth in njen mož Greg imata sina Skya Colea, ki ga je po neštetih poskusih zanositve rodila pri 40 letih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta