(FOTO) Kaj se dogaja s Simonom Cowellom? Videti je zelo utrujen, njegov obraz pa skoraj neprepoznaven

D.Ži
01.02.2023 09:39

Prvi mož Talentov je nekoč dejal, da bo z lepotnimi popravki nehal, ko se mu bo zazdelo, da pretirava. Do te točke očitno še ni prišel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Britanski televizijski in glasbeni mogotec Simon Cowell že mesece povzroča skrbi oboževalcem. Zadnje čase je neprepoznaven, njegov obraz je zaradi pretirane uporabe botoksa ves zategnjen in zabuhel.

Profimedia

Paparaci so ga opazili pri odhodu s snemanja nove sezone oddaje Britanija ima talent. Čeprav je bil vidno utrujen, je Cowell vseeno objel zbrane oboževalce in se z njimi fotografiral.

V začetku decembra lani je na spletu delil videoposnetek, v katerem je vabil k prijavi v novo sezono britanske različice Talentov, a so ljudje bolj ali manj komentirali le njegov videz.

"Kaj se je zgodilo z njegovim obrazom", "O bog, skoraj ga nisem prepoznal", "Njegov obraz je videti, kot da se topi", "Nekdo je pozabil izklopiti Snapchat filter", "Kaj se je zgodilo z njegovim obrazom in lasmi ", "Simon Cowell je vsako leto mlajši", so le nekateri komentarji.

Profimedia

Simon je o estetskih posegih prvič spregovoril pred nekaj leti, ko je priznal, da uporablja botoks, ker želi izgledati mlajše, pa tudi, da bo nehal, ker se mu bo zazdelo, da je pretiraval. Kot kaže, do te točke še ni prišel. 

Simon je z Lauren Silverman v zvezi od leta 2009, spoznala pa sta se pet let prej na Barbadosu. Laura je tam počitnikovala s svojim takratnim možem in Simonovim dobrim prijateljem Andrewom Silvermanom, producent pa naj bi že takrat vrgel oko nanjo.

Profimedia

Ko je bila poročena, je Simon še naprej hodil z drugimi ženskami, med drugim z novinarko Terri Seymour in vizažistko Mezhgan Hussainy, s katero je bil zaročen med letoma 2010 in 2011, a je pozneje priznal, da je bila to velika napaka.

Po dveh propadlih zvezah se je Simon vseeno odločil navezati stik z Lauren, ki je živela v New Yorku in v družbi katere se je počutil zelo prijetno. Čeprav je bila poročena, sta začela skrivno razmerje. Romanco sta priznala leta 2013, ko je Lauren zanosila. Kmalu zatem je njen mož vložil zahtevo za ločitev zaradi prešuštva in novembra istega leta je zakona bilo konec.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta